Snooza= onödigt!

Jag är en specialist på att snooza mobilen när den "alarmar" på morgonen. Kan bara ta idag som ett exempel. Estelle vakande typ 3ggr i natt och Zoé 2ggr. Orsaker är tänder för lill tjejen och mardrömmar för den andra.Inte kul. Vilket resulterar i att jag är dödstrött på morgonen, finns då inget bättre än att snooza mobilen. Lägg märke till att det behövs aldrig dagisfria dagar, alltså snoozning för då  vaknar också mina små änglar med tuppen....WHY?
Ok tillbaka igen. Vi vaknar då runt 9 i stället ( jätte nice! ska inte klaga på det!). Oooops, samlingen på dagis var 8:30, ok...tänk ...tänk ...tänk. Hur gör vi nu? Ska vi stressa till dagis och ta påklädningsfighten och bara hoppas på att jag får borstat både hår och tänder på henne (vilket är pest, enligt henne!) eller stanna hemma, mysa i pj´s och ta påklädningsfighten i ett lugnare skede och dagen som den kommer?  Jajemnsan, helt rätt. Jag väljer alterntiv 2!  Hur tror ni min dag blir då?
Lång skön dusch/påkläddning i min takt/sminkning/påklädning barnen ( som smort)/ en härlig frukost/roliga aktiviteter/lunch/mera aktiviteteroch bara mys?
Eeee, inte precis. Läs ovanstående 2 rader igen och tänk er absolut motsatsen till det. Ja, ungefär så kan det se ut. Men de dagarna blir oftast också bäst och mest uppfinningsrika:)

Så nu kära läsare, har ni mitt ord på att jag ska lägga ner snoozning! forever! (lovar, korsade inte mina fingrar, hehehe)

Nu kallar sängen, för vi ska till dagis imorgon. Wish me luck!

♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Bella

Lycka till =) <3 hehe

2009-01-21 @ 22:51:12
Postat av: Mia

Sov gott!!! Vi hörs imorgon. Puss o kram syster yster

2009-01-21 @ 22:52:23
Postat av: Alexandra

hhhahah, lycka till :D

älsra dig <3<3

2009-01-22 @ 11:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0