Bad hairday?


Who's that girl? Det är ju Sarah Jessica Parker. Ny film som spelas in just nu, motspelare är
Hugh Grant. Men frågan är...vad har hänt med det i vanligt fall stylade håret? Känner knappt igen henne.
Der där är verkligen långt från gala/röda mattan håret! Kunde ju lika gärna varit jag eller the girl next door!

Här kommer en till.....


...kanske lite mer stylat hår på fröken Jolie, men passar det henne? Svar nej!
Jag gillar lugg i vanliga fall, fast det är inte hon, eller vad säger ni?


Klockrent snyggt! (fick tyvärr ingen större bild!). Charlotte Perelli passar utmärkt i denna frisyr.
Då blir det kanske lugg nästa gång jag ska klippa håret....tror ej jag passar i det. Men det tåls absolut att tänkas på i alla fall.

♥Tjingeling!

Ja, till Karius & Baktus!

Nu undrar ni nog om jag har gått och blivit helt crazy...så är dock inte fallet! Har haft lite svårt att få Zoé att borsta tänderna, så därför har jag nu beställt Karius & Baktus boken från Bokus, förhoppningsvis kommer hon att vilja borsta tänderna mer efter att ha tittat i boken med mig. Så därför säger jag...Ja till Karius & Baktus!


Söta små tandtroll, Karius & Baktus.

Försökte fånga hjärtat på bild nu imorse när hon borstade tänderna, ser helst att det är jag eller min man som gör det åt henne, men bestämd som fröken C kan vara iblnd är det inte helt lätt.


En riktig liten bustjej...men det ska bli ändring på det nu! Zoé som även fick en jätte fin
el-tandborste (Shrekmotiv) i julas utav goa vänner tll oss, ändå vill hon inte gärna borst sina tänder elller nja helst själv, fast då vet jag ju hur det blir.


Zoé är på dagis idag, gick väldigt smidigt här på morgonen, förutom tandbostningen förstås. Fick låna bil, då knäet fortfarande spökar. Blir tokig!
Estelle röjer rundor här hemma just nu i väntan på att barnvakten ska komma, då jag ska iväg på matemtiklektion. Taggad? Nej, inte idag tyvärr! Solen lyser ju, hade hellre myst med lill stjärnan i solen. Tur att  det kommer fler soliga dagar, någongång  framöver!

"Skjut inte upp till morgondagen vad du kan ha glädje av idag"!

♥♥♥

Go kväll!

Här hemma är det helt tyst & lugnt...endast tv:n är på. Hur ofta händer det att båda min prinsessor slocknar på en & samma gång? Typ aldrig. Det är riktigt nice kan jag få be att tala om.
Nu är det......matematiken som väntar, tjoho! Festligare än så blir det inte. Vad annat kan man göra en måndagkväll? Inget kul på tv, kanske CSI, men är inte lika taggade på den serien längre, eller någon annan förtuom Grey´s för den delen heller.
Dagen här har varit lugn. Fick hjälp av goa Lena, som snällt nog hämtade upp en super glad Zoé. Tack! Tack! Tack!
Hållt mig väldigt lugn idag....känner inte så mycket i knäet just, men har ju också knådat in det med Tigerbalm, gissa om det bränner gott & doften här hemma ska vi bara inte tala om!
Knäet bränner gott just nu. Hoppas på bättring snart !

Bäst jag sätter igång med pluggandet, så jag blir klar idag (ikväll).. Vill inte gärna sitta uppe
 hela natten.

♥Trevlig kväll!

Till mina prinsessor


Urgulliga Hello Kitty skor till lillstjärnan, strl 20. ser stora ut, men bilder kan luras. Dessa skor ska hjärtat ha
när hon väl kan gå!


Söta Rådis sandaler, även dem till lilla hjärtat.

Skorna (båda paren) ovan är inköpta hos DinSko


Rosa smårutig funktionsjacka från H&M blev det till Zoé. Kanon att ha nu under våren, tåler vind & vatten. 
 Tog strl 104 (3-4 år) för att hon ska kunna ha en fleecejacka under om det skulle vara lite kyligare.

Ovannämnda plagg är från helgens shopping. Kan egentligen inte ta credit för det alls eftersom att det är mannen min som hittat allt. Han är ju bara så bra när det gäller skor & kläder åt barnen! Annars också....för den delen.
Tror vi har många skor som ligger & väntar på Estelle som Zoé haft när hon var liten, men man kan ju liksom inte låta bli! Kliar i fingrarna. Tror det finns fler som känner så, eller?
Nu vaknade lilla hjärat, lunch som gäller, för oss båda.

Hej så länge!

Motion=Farligt?


Jag är lika otränad som Homer! Inte konstigt man är mörbultad i kroppen idag,
pinsamt!

Jaha...då kan man knappt gå nu då! Det där med motion alltså...veti sören om det inte är lite farligt?! Hahaha, eller bara jag som är otroligt otränad & kanske inte tillräcklig uppvärmd samt dojor från 1900 frös ihjäl. Det är nog en blandning utav allt ovan nämnt, resultatet idag är att jag inte kan gå. Kände mig ok här på morgonen, tänkte oh yes, kanske ska ge mig ut i spåret imorgon igen, men väl på väg till dagis satte det igång igen, en smärta inte utav denna värld. Normalt tar det mig 15 min att ta mig till dagis......40 min dock idag & vi var redan försenad för en viss liten fröken Estelle ville ej vakna, en riktig liten sjusovare. Tog mig till min syster som nästan precis bredvid, som körde oss hem (mig & lillstjärnan) hem. Har aldrig varit härligare att vara hemma. Nu är frågan.....hur hämtar jag hjärtat från dagis? Har några timmar på mig att lösa det problemet, alltid någon vänlig själ somm ställer upp!

Då ska jag bara lägga mig på soffan med benen upp & lata mig, härligt!

♥♥♥

Släckta lampor för miljön!





Igår kväll mellan 20:30-21:30 var det den globala klimatmanifestationen "Earth Hour". Var det någon mer än jag som släckte lamporna för miljön?
Visste ej om detta innan kalaset vi var på igår & natruligtvis ville jag ju också vara med& ta del utav detta.

Ja för Grönt!

Motionsspåret ...& dubbelkalas .

Ojojoj, vad det har kalasats i helgen...& än är det inte färdigt. Zoé har två kalas som väntar idag. Borde sätta lite fart, för första kalaset börjar om 2 timmar....jag sitter fortfarande i mina träningskläder.Jajemensan, har varit ute i motionsspåret, slingan i Pålsjöskog med Malou & systeryster. Nice nice nice! Även i fall man inte tränat på nästan år & dar (kanske lite överdrivet) var det helt ok. Fick attans ont i knäet, skyller på gamla gympadojor. Kanske ska investera i ett par nya? Om jag ínte är helt stelbent när jag ska ta mig upp ur sängen i morgon, så ska jag defenitivt köpa nya dojor! Allvar, det var riktigt skönt att röra på sig, om inte annat så känner jag mig suveränt bra i både kropp & själv just nu. Endorfiner som dansar runt i kroppen, eller?

Fick aldrig med mig kameran på kusinens kalas igår, synd för att jag hade velat visa foto på prinsessan som fyllt 5 år. Värsta fina prinsessklänningen hade Emma gumman på sig...en si sådär 10min innan det var dax för nästa klädbyte. Zoé var inte långt efter....är man släkt så är man. Hahahah, fick höra utav min kära mor igår, att där satt ett lås på min garderob när jag var liten, för jag kunde tydligen byta kläder 10ggr/dag. Samma Dna eller?
Blir nya uppdateringar senare. Nu är det duschen som väntar!

♥Önskar er en solig dag!


Skumpa fredag!

Varför ska helgen alltid gå så vansinnigt fort?! Tyckte att den nyss börjat. Ska börja med att ursäkta min frånvaro....bara inte haft någon dator på överhuvudtaget i helgen. Haft så mycket annat att göra.
Hela fredagen hade jag mys här hemma med min tjejer...jag & Zoé hade sparkrace med kitty.....


Gissa vem som vann!? Zoé så klart. Bilden på mig  har zoé tagit.
Vilken tjej....framtida fotograf?

Vi hade en mysig middag tillsammans, sen bjöd jag in våra kära grannar Malou & hennes lille Leon på skumpa för att fira helgen, saft till barnen (givetvis!)


Malou & världens sötaste kille...Leon!

Fick ytterligare ett härligt besök.... Lena ♥ Marcus, fast efter att barnen sov eller nja inte riktigt...Estelle hjärtat skulle dock ej sova utan det var hon som stod för underhållningen. Tror vi låg dubbla utav skratt för så charmig var mitt lilla hjärta!
Det bjöds på god ostbrick som mina kära vänner hade tagit med....& lite skumpa till det. Underbart!
Tack! Tack ! Tack! Ni är för goa!


En blyg Lena som ej ville vara med på bild & en avslappnad Maacus (som Zoé brukar kalla honom!)
Ps! Tack för hjälpen med matematiken!

♥En helt enkelt underbar fredag!♥

Hej hej Fredag...




Fredag igen! Jippii! Oh, vad jag älskar helgen...tror fler instämmer med mig!
Vi har en mycket kalasande helg framför oss. Imorgon, lördag blir det kusin (till mina barn så klart!) Emmas 5års kalas, då hela fmailjen ska dit. Hörde att det skulle bjudas på TexMex, mumsigt! Söndag har Zoé blivit inbjuden till två kalas...ojojoj, olika tider som tur är, men gissa om vi kommer att ha en sockertoppad tjej söndakväll! Vi få helt enkelt ta det då, det är ju som sagt fortfarande fredag om jag inte minns helt fel.

Nu ska jag ta tag i dagens sysslor....börja med att städa lite (oh, vad kuuuul!),se det positiva, gillar när det är rent & fint inför helgen, hur länge det nu får vara det?! Zoé tittar lite tv (gott samvete, tradigt väder ute) & lilla stjärnan sover.

Ta var på dagen!
♥♥♥

Dags att Deklarera!



Väntar spänt på att deklarationen ska dyka upp här i dagarn som varje år vid den här tidpunkten. Få tillbaka eller betala?
Det är dagens fråga.  Får man tilbaka så brukar pengarna komma lagom till midsommar (inför kommande semester) ska man betala så ska det tydligen göras snarast. Någon som vet varför det är så?
Hoppas ju precis som alla andra på att få tillbaka, men vi får väl se. Har man ett BankId kan man ju iof  logga in via skatteverket & se vad som står i deklarationen. Is i magen? Eeeh jag? Nej!
♥♥♥

Full rulle!

Det har bara gått i ett idag...därför som jag ej hunnit skriva. Hr varit stress från början tills nu! Äntligen är vi hemma &  kan  pusta ut. Oh, vad jag bara älskar att vara hemma :). Eftersom vi redan ätit middag (skräpmat) enligt tallriksmodellen. Någon som anar vart vi varit? Bara inte upplagd för att laga middag, dessutom är mannen min borta i affärer .
Lånade min mammas bil idag för att kunna ta mig till barnvakten, eftersom jag skulle på Matematik lektion. Det var min goa arbetskollega & vän Therese som snällt nog ställde upp. Tack min vän!


Här busas det....mina prinsessor i morse! tjejerna min lekte fint tillsammans medns mamman deras
mest sprang runt som en yr höna...inget ovanligt, förvisso:)


Här är vi ibilen när vi väntar på att mamma/mormor ska komma ifrån jobb.


Estelle hjärtat tyckte inte alls det var kul att sitta stilla så hon fick komma
upp & busa lite.

Zoé ligger på soffan & tittar på Molly mus, fast på franska heter hon Mimi. Hon verkar inte bry sig att se det på franska,
vilket jag tycker är kanon bra! Lillhjärtat sover sen en bra stund tillbaka...så trött så. Själv ska jag ta mig an mitt pluggande. Har en liten deal med Zoé älskling. Hon får titta på film (stanna uppe lite längre) om hon inte stör
mamman sin. Se hur länge det funkar, såvida hon inte somnar framför tv:n. Hon är ju iof redo för natten. Ledig från dagis imorgon....då vill jag/vi gärna ha sovmorgon.....In my dreams!

Trevlig kväll mina vänner!

♥♥♥


Grey's....så spännande!



Ojojoj, nu blv jag så nyfiken så jag kan kanppt vänta till nästa onsdag! HAr jag något al? Nej!
Vilket kanon bra avsnitt....så mycket secrets & så lite man får reda på. Vem var kvinnan Hunt inte ville träffa? Vad är det med Izzie? Ska Mr Mcdreeamy fortsätta träffa Greys lillasyster & varför i hela fridens namn ringer Addison i samma stund som Sheppard ska fria till Grey????? Avskyr att jag måste vänta en vecka nu....Grrr...Massor med frågetecken....men hjälp vad nyfiken jag är. Give me some answers!

Natti natti!

♥♥♥

Våfflor, tack!



Idag är det våffeldagen, eller Jungfru Maria bebådelsedag som det  egentligen heter,  precis 9 månader fram till jul, den dag Jungfru Maria blev bebådad utav ängeln Gabriel. Från början hette dagen Vårfru dagen, en helgdag som vi firade här i Sverige förr, men efter folkmun förändrades ordet....et voila Våffeldagen!
Önskar jag hade ett våffeljärn...men icke! Får nog nöja mig med plättar istället;)

Stor sol ute & här är man nstängd för att passa tvätten! Grrr.....vill ut. Hoppas det fina håller i sigg till i eftermiddag då vi hämtar Zoé, blir defenitivt en tur till parken eller varför inte en runda ner längs strandprommenaden. Får väl se vad hjärtat är upplagt för.
Nu ska här hängas tvätt.

Have a nice day!

Ps! Kära familj, jag önskar mig icke något våffeljärn i födelsedagspresent!


Playdate på IKEA


Zoé & Isabell myser i snurrgungan. Zoé's ständiga mening.... "Mer mamma, mer"!

Mötte upp min underbara väninna Jessica & hennes två prinsessor (givetvis hade jag mina sessor med) på Ikea, för lite playdate. Vi checkade in våra barn i lekrummet....dem hade inte ens tid att säga hejdå. Skönt att det är på det viset. Vi gick till restaurangen för att fika & ha en liten girltalk stund. Fast jag tror att vi mest bara undrade i fall våra stora tjejer hade det bra i lekrummet & var på helspänn varje gång där kom ett meddelande i högtalaren. Så var det med den "barnfria" timmen....
 Vi tog en tur inom barnhörnan innan vi skulle äta med barnen. Gissa om det var poppis?! Det var svårt att få med dem därifrån . Efter the famous IKEA köttbullarna var det tillbaka till barnhörnan igen. ViIl inte ens veta vad personalen tänker om oss där! En lyckad playdate må jag säga. Det lär vi absolut göra om igen, snart....vill säga om vi blir insläppta?! Hahahaha.


Superduper Jess & fruktMonkan.
Undrar vem som hade roligast egentligen...vi eller barnen? Lättroade mammor tänkte förbipasserad.
Anytime...again soon!


Tjejerna våra var helt slut efter allt bus.

Små tjejerna fick snällt sitta i sina vagnar. Dock ej poppis. Om två år kan dem också vara med & busa.
Tack för en underbar eftermiddag på IKEA Familjen P-A! Syns snart.

Båda mina älsklingar slockande i bilen på väg hem. Sover fortfarande. Zoé för natten, men orolig att Estelle hjärtat snart kommer att vakna, lagom tills  att jag ska börja plugga. Då är det bäst att jag sätter igång.

Ha en skön tisdagskväll!

♥♥♥

Du härliga sol....men brrr..kallt?!

Vadan detta nu då....-2grader? Hallå det är den 24 mars, då ska det vara minst +8ute & vårjackan framplockad. Blev förvånad då jag tittade ut & såg frost på gräsmattan!? Dock väldigt glad över att se att den stora solen har tittta/hittat fram igen.

Vår status: fortfarande riktigt hes & väldigt ajajaj i bihålerna! Töserna mina är lite små förkylda & hostiga, men inget utöver det. Estelle är i sluttampen med antibiotikan för öronen. Verkar må mycket bättre. Yes! Börjar se ett slut på dessa tråkiga infektioner. Beställer en st Vår/sommar nu, tack! Tänk om det ändå var så lätt!?

Ska börja plugga lite matematik nu, Estelle leker så fint på golvet själv (för tillfället). Har härlig musik på i den nu fungerande stereon. Michael Bublé, har en favorit, hittas här. Blir så glad när jag lyssnar på den sången.

Från mig till er alla- Ha en underbar dag!







Nattuggla eller?

Känner mig lite bättre i både kroppen & knoppen...men fortfarande hemskt hes. What to do?????? Druckit en massa honungste, både med apelsin & citron i!
Well, jag har i alla fall fått pluggat en del matematik ikväll efter att mina små troll långt om länge somnade. Den ena längre tid än den andre. Tokprinsessor!


Mina busprinsessor.....

Ligger fortfarande lite efter med matematiken....attans! Vill inte gärna behöva bli en Nattuggla(?) för att ta mig igenom det. Är redan rätt så trött som det är. Ska därför inte dra ut på bloggandet här & nu. Ska avsluta med sidan jag höll på med & sen bums i säng. Längtar!

God natt alla!

♥♥♥

Dagens...

.....låt...klicka in Här. Hur underbar är inte den?!....livet blir som det blir helt enkelt. Vi har ingen makt över framtiden...så fånga dagen.... Carpe Diem!


Inte bara en vacker kvinna utan en helt underbar sångerska...Doris Day!
Enjoy!


Målats med...



....vattenfärg har det gjorts idag. Hjärtat mitt har tjatat länge på mig & idag har varit en hemmafråndagisdag & jag själv känner mig inte alls kry....fått alla baciller från tjejerna mina.. Så jag tänkte, why not! Zoé blev så glad.Det har målats, målats & målats. Finfina teckningar som jag nu satt upp på baksidan av hennes dörr. Estelle tyckte det var mindre kul, för hon ville också vara med. Kanske lite liten fortfarande. Hon är ju här, där & överallt. Krypningen har kommit igång ordentligt nu, så nu får vi ha stenkoll på lillstjärnan.
Idag är första gången som hon reste sig upp på benen med hjälp av bordet vid soffan.....skulle springa iväg & hämta kameran, men vågade inte släppa henne ur sikte....& sen när jag har kameran i beredskap händer inget. Är det typiskt eller är det typiskt?!??!?!?!?



Estlle hjärtat sover en stund nu, Zoé tittar på tv. Undrar om jag inte skulle smyga in & vila mitt lilla huvud på kudden en stund....är så trött & seg. Borde dricka lite honungste också, vill gärna få tillbaka min röst, börjar bli tokig på att vara hes, ingen hör att det är jag eller vad jag säger för den delen! Sen är det ju väldigt ansträngande för stämbanden förstås.
Det var meningen att jag skulle iväg på Off-ice träning tillsammans med Jessica (också tränare) för våra konståkningstjejer nu när issäsongen är slut, men  bestämde mig för att stanna hemma, med tanke på hur jag mår idag. Klokt val, tror jag nog!

Hoppas alla har en skön Måndag & vecka....

♥♥♥ 

Gårdagens kalas


Här har vi den vackra 18 åringen som firades igår!

Vilket härligt kalas vi var på igår. Släkt & vänner samlades för att fira "lilla" Alexandra. Mia & Kenneth bjöd på god mat (som alltid!). En utsökt buffé, bulgursallad, potatissallad, kyckling i alla olika varianter, sås & foccaciabröd (stavas det så?). Mums!
Stämmningen var på topp. Tror vi var runt ett 40 tal personer. Gamla (ursäkta) som unga. Zoé var verkligen i sitt esse igå!Här kommer lite mingelbilder.....(ett litet urval!)






Gott gotti gott gott....





Det var allt för denna gången....

Förkylt värre!

God Morgon på er alla!

Här var det ruskigt förkylt & då menar jag att nu har jag själv åkt påden där sega förkylning som Estelle haft ett bra tag nu. Attans också! Jag som skulle ut i motionsspåret med Malou idag. Äntligen skulle jag få tummarna loss & börja röra på mig igen. Sånt e livet. Inget man egentligen har styr på. Bara att käka vitaminer & massa apelsin (gott råd från Malou!) Nästa söndag ska jag definitivt vara fit for fight.

Väldigt seg söndag här. Jag & lill stjärnan somnade om efter tidig frukost.Zoé busade med pappa sin. Det var nice kan ni tro. Vaknade till härlig musik. Glömt att berätta att vi varit utan stereo i 1år....äntligen har den en blivit inkopplad. Yiiiiiha!!!

Underbar söndag på er!!!!  

Vart tog solen vägen?


Lagom tills att vi hittade fram Zoé's solglasögon försvann solen bakom molnen.
Typiskt! (som Nalle Puh brukar säga!)


Systrarna bus...


God Morgon Lördag!

Har en fråga! Vart tog solen vägen? Ni vet den stora gula pricken på den blå himeln!? Jaja, vi fick i alla fall 3 soliga dagar på raken, inte illa för att vara här & nu. Det positiva är att min allergi (hassel) lagt sig lite. Skönt.
Idag har vi lite små projekt på G. Zoé ska få följa med mormor & morfar & kusin Bianca på en liten stadsvandring. Första stoppet blir kärnan. Zoé ser ofta kärnan från dagis men har aldrig varit upp & tittat på den fina utsikten. Hon tycker det ska bli kul. Vinka till våra kära grannar. Danskarna.



Har strykt lite kläder för kvällens partaj som vi ska  gå på. Alexandras 18 års kalas. Hela tjocka släkten kommer dit. Har inte sett alla sen min kusins 30 års fest förra sommaren. Ska bli så kul. Vi är alla taggade. Speciellt Zoé, för hon vet att alla kusiner ska dit samt mina kusiners barn. Alla barn är mellan 10 mån- 9år bland kusinbarnen.
Nu ska här fixas lite, sen ska jag ner på stan& träffa en väninna, snacka lite girltalk & en massa annat, kanske lite shopping.....Äta god lunch utan barn. Nice, nice. Mannen få det lugnt här hemma, med endast  lillstjärnan.
Bäst jag sätter lite fart.

Önskar er en underbar lördag!

Ps! Senaste låten av Sébastien Tellier, "La Dolce Vita" sjukt bra. Spelar den hela tiden.

Fredagsmys!

Inget mera plugg för kväll...nu ska här firas fredag & mysas! Tjejerna sover sen en bra stund tillbaka....helt slut båda två efter en körig & lång dag...men helt enkelt underbar! Bästa fredagen på länge. Vädret har absolut en del med det att göra.  När jag hämtade min älskling på dagis idag sa jag till henne. "Mamma har saknat dig & tänkt på dig hela dan" Då säger mitt hjärta så här " Mamma, det vet jag väl"! hahah, underbara unge!

Nu ska här mysas framför tv:n sen ska jaggå & läga mig. Har en liten vaken tjej här bredvid mig (vaknade precis!). Lill stjärnan. Så söt så, vill ju också vara med & mysa med mamma & pappa. Så klart!

Nu säger jag God natt! Fortsatt trevlig Fredag!

♥♥♥



Me like shopping!


Söta ballerina/seglarskor från H&M barn sidan. Gissa om min darling Zoé gillade dem?!
Har svårt att få dem av henne nu. Ville ta dem på till dagis i morse, men då blev det ett tvärt Nej!
Blev Kitty gummistövlar i stället.


Ivoryfärgad Bolerokofta åt mig
som ska matchas ihop med....


..med denna smockrosa blusen.
Vad tycks?

Fick lite shoppingsug häromdagen, hade lill stjärnan med (nerbäddad) i vagnen & Lena som ett gott smakråd.
Då kan det ju aldrig bli fel!
Fick även köpt en söt Pj åt Zoé, men kom hem med fel storlek.....felmärkt. Blir man kinkig då eller?


Visst är den söt!?

It´s Friday!

Hej på er allihopa!

Jag önskar mer timmar på dygnet, hinner ju ingenting. Har därför prioriterat andra saker idag än bloggandet. Sorry!
Men nu är jag här, fast står med ena handen på dammsugaren, jajemensan, fredagsstädning. Vill ju gärna ha det nice inför helgen. Sen ska det ju handlas på Ica också.... Kommer att tänka på Askungenlåten ,the work song heter den nog. Fast så hemskt tycker jag inte att det är. 

Då var det  fredag igen. Som vanligt undrar jag var denna veckan tagit vägen...!? fast det är rätt skönt att det går så snabbt.
Skynda mig att städa färdigt nu, sen ut i det sköna vårvädret igen. Innan vi hoppar in i bilen som kör mot Ica Maxi!






En ovuxlig butik!


Fin inspirationsbild från Wheat!



Matchande tröja & kjol från How to kiss a frog! Så sött så.
Kläderna hittas hos Anna Cill.







Njutit i Solen!


Dagens utsikt uppe ifrån Landborgen. Danmark andra sidan sundet & FriaBad strand rakt under viadukten.

Tog verkligen tillfället i akt & gick på en långpromenad med mina små tjejer, Malou & hennes lillprins, han precis som Estelle satt mer eller midre nerbäddad i vagnen för att han har varit sjuk. Inte kul. Därför skönt att komma ut i det härliga...fantastiska vårvädret. Solbrillorna& gympadojorna så började vi vår vandring härirån Tågaborg, en snabb Sneak peek genom fönstret hos Anna Cill. Fina nyheter hängde i fönstret. Visst blev man sugen på tt gå in, men vi traskade vidare bland alla de pampiga villorna. Sen ner mot stranden.
Gick längs Friabad, sen blev det lite väl mycket gnäll från min vagn. Zoé hungrig & trött (vaknar man kl 06:00 så är man inte pigg mitt på dan längre!) & lilla stjärnan mest bara ajajgnällig. Så vi styrde stegen upp mot landborgen. Därav den fina utsiktbilden. Vacker stad vi har!....fast det är Danmark vi ser på andra sidan...hahaha. Dem måste ju ha en fantstisk utsikt därifrån, alltså danskarna.


Coola mammor....& deras darlings förstås!


Efter en snabb lunch somnade mina små darlings rätt så kvickt.. Jag hann inte göra så mycket under tiden då dem sov, tar igen det ikväll istället.!

HejSvejs!

♥♥♥

Mer sömn, tack!


En annars så glad tjej var mindre glad när hon vaknade till i natt. stackars lilla hjärtegrynet!
Hon har somnat till här nu...kan tänka mig att hon är utmattad efter natten innan.

Är det redan morgon tänkte jag när  Estelle började göra ljud ifrån sig?! Ni kan inte tänka er vilken natt vi haft här. Estelle har haft såååååå ont i magen så hon hara bara skrikit, då menar jag verkligen kolikskrik non-stop en timme innan hon lugnade sig utav panodilen jag gav henne, 2 timmar senare var det igång igen! Stackars lilla hjärtat! Verkar som om det är antibiotikan mot öronen som gjort det. Dosen är högre än förra gången, mitt lilla hjärta har ju inte gått upp så värst mycket i vikt  på knappt en månad, så varför ha dubbel dos då? Jag sitter i telefonkö  med VC. Usch vad cranky jag blir när jag inte får sova ordentligt. Se till att gaska upp mig....lite kaffe borde kanske hjälpa!?
Fast det räcker att titta ut så blir jag på bättre humör. Stor sol! Helt otroligt. Vågar man hoppas på vår?
Sitter fortfarande i telefonkö.....segt! Förbereda lite frukost, sen förhoppningsvis ut i det fina vädret.

Önskar er alla en solig & skön Torsdag!

♥♥♥



Trötter...



Sitter bara & gäspar här hela tiden, precis som Trötter här ovan. Då är det dax att hoppa i
säng så jag inte missar sömntåget.


...på tok för trött för att skriva om dagen här, får bli imorgon stället.
Önskar Er Alla En God Natt & Söta Drömmar!

♥♥♥

Deco.


Hade jag haft ett stort lantkök, då skulle dessa tallrikshållare vara ett måste, i alla fall i mitt drömkök!
 Men tyvärr så är inte fallet så! Drömma kan man ju alltid göra.


Kolla in så häftiga tallrikshållare!

God Morgon Härliga Onsdag!


Bild från vårt bröllop. Så här glad & crazy känner jag mig idag.
 Tror på allvar att det är vår i luften. Känner ett sådant pirr i magen. Härligt!

Ännu en härlig & solig dag väntar på mig (oss) där ute. Bara jag & Estlle kvar här hemma. Mannen min körde Zoé till  dagis  idag. Skönt. Slapp jag att atresse iväg. Det där mina vänner är små guldkorn som jag samlar på i min vardag. Det gjorde verkligen min dag. Nu kan jag bara sitta ner här i lugn & ro, blogga lite, äta min frukost, tvätta lite, byta på Estelle & ändå  hinna med alla ska & borden.. J'adore! Nu är jag som min stora dotter idag. Lyrisk & armarna går som trumpinnar. Ska ta en bild på Zoé när hon gör så. För gulligt!

I natt har varit en bra natt, då menar jag att Estelle sovit bra. En annan, har drömt om andragradsekvationer & logaritmer. Vad det ska bli skönt när det väl är över!


Vi hela familjen här , vill också säga Grattis till Marita, Zoé's dagisfröken som fyller år idag. Hurra hurra hurra!

Lovely day allihopa!

♥♥♥

Ps! Det är svåra tankar som bestämmer våra känslor.
Vi kan välja goda tankar
och känna glädje & lycka.
Vi kan välja negativa tankar
som göra att vi känner
irritation & olust.

Vad väljer Du?


Plugga....plugga...plugga!

Har precis fått mina små älsklingar i säng. Tror ni att dem sover så har ni big time fel! Zoé kallar på mig stup i ett "Mamma, jag är lite ensam, kom!" hon är för rolig. Lilla Estelle har börjat resa sig i sängen så hon tycker att det är roligt att sluta sig mot spjälerna & kasta i väg nappen. Mindre roligt för mig som springer dit som en jojo. Ja, jag vet att jag inte borde gå in där...men jag vet också, eftersom att jag Är Hennes Mamma att hon inte somnar utan nappen! Mitt i detta kaoset försöker jag plugga matematik (nu skriver jag iof här). Blir lite stressad, för jag vill titta på DH (Desperate Housewifes också) ojoj, vilket svårt val. Ok, väljer väl med gott samvete bort DH!  Får se reprisen om jag inte missar den också.
Nog för ikväll. Plugga, plugga plugga som gäller!

♥♥♥


Inte helt oväntat..



Så här ser min lilla älskling mest ut... Usch ja, inte kul när det är ajaj i öronen.
"Det går snart över älsklingen min"!


.....att lill stumpan hade öroninflammation. Gick väldigt snabbt & smidigt på VC. Så nu äntligen har vi fått antibiotika! Tack snälla Monica som gick till apoteket åt oss!
Zoé körde sin sparkcykel hela vägen till VC, det är ju inte så värst långt, men för hennes små ben kan jag tänka mig att det kan kännas långt. Speciellt om det blåser som jag vet inte vad ( när solen är framme här i Hbg blåser det alltid, tyvärr!). Min duktiga tjej.


Premiärtur med sparkcykeln utomhus....lite smått vingligt. Skyller på blåsten!


Oj det välte visst...upp igen

Nu ska jag laga lite lunch åt mig & Zoé. Estelle vill inte ha sin mat, klämde precis en flaska välling istället. Tacksam att hon får vätska i sig.

Tjingeling!

♥♥♥


Kuddar



Kolla in dessa söta Fem myror kuddar från Mairo som jag hittade hos FRAPP. Barnrummet...eller tja varför inte i soffan där barnen sitter & myser framför tv:n till Bolibompa.

Sunshine!



God morgon sunshine!

Vad härligt att vakna till en stor sol som skymtade in på sidorna av rullgardinen....tänk om det ändå varit ca 20 grader varmare. Då hade det varit en perfekt playa dag, men så är inte fallet!
Jag har inte gjort annat än hällt i mig kopp efter kopp (kaffe)! Sååå trött, suttit upp med mitt lilla hjärtegrynet mesta delen utav natten. Öronen. Stackars lilla hjärtat. Hon hade ju en öroninflammation förra månaden....så nu har jag fått en tid på vårdcetralen. Tur. Hoppas på antibiotika så vi kan besegra skiten!
Har lovat Zoéäslklingen att hon ska få lov att ta Kitty sparkcykeln till VC, premiärtur! Det ska vi minsann föreviga med lite foto. Kommer senare under dagen med uppdateringar. Nu ska jag skynda in i duschen, så vi kommer iväg.

Have a beautiful day!

Ps! Det kostar inget att vara glad!

Vad är det för en dag.....?


Tänka sig att min vackra systerdotter blir 18 år idag. Helt otrligt vad tiden flyger iväg. 
Bilden på Alexandra & mig är tagen på julafton. By the way....hon är också väldigt mycket singel! :) 

.....det är ingen vanlig dag för det är Alexandras 18 års dag! Hurra hurra hurra!
Stort Grattis gumman...stora tjejen! Myndig & allt.
Önskar dig bara det bästa för din födelsedag. Vi syns på lördag....då ska det partas

Einstein!


Hur tror ni han fick sitt hår så? Blev kanske en smula crazy...?
Eller hårwax fanns kanske inte på den tiden?!

Börjar känna mig som Albert Einstein....nu menar jag då inte hans intelligens utan snarare hans hår på huvudet. Denna matematik gör mig en smula galen. Speciellt om man fortfarande sitter uppe & försöker plugga samtidigt som jag har två ickekryaochintevillsovasmåtjejer som busar bredvid mig (man skulle inte kunna tro att dem är lite småsjuka!. )
Inte konstigt man blir gråhårig i förtid & drar sig i håret  (kolla hans frisyr), för jag håller på att bli crazy. Sen är jag såååååå trött också. Längtar verkligen efter min säng. Tror nog att jag ger upp för ikväll. Ska bara försöka få mina små söta monster i säng. Vi sover alla tillsammans kan jag tänka, blir nog inte tal om annat....kan redan höra Zoé " jag är lite ensam på mitt loum", som hon brukar säga när hon inte vill sova på sitt eget rum. Hahaha...så söt så.

God natt alla fina människor där ute!

♥♥♥

Segt värre...

Det har inte gått i många knop idag...heller! Känner mig verkligen som en sengångare idag. Kanske för mycket aktiviteter & för lite sömn de senaste dagarna. Tjejerna mina har varit pigga som piggelin. Zoé hade hemmafråndagisdag  idag. Hon busade med sin kusin Bianca på fömiddagen & lilla stjärnan hoppade efter tjejerna så gott hon kunde.


Tjejerna har lekt med kläutklädeslådan....klänningne som Zoé har på sig är väldigt retro
& väldigt  ful så den nästan är cool. Bianca i en för liten dunväst som Z0é hade när hon var 1år. 
Huvudsaken är att dem har haft det kul & tro mig, det har dem!


Här visar Alexandra hjärtat mitt sitt husdjur på datorn, en kanin. Då inte riktig.
Något sorts program via facebook tydligen. Zoé tyckte den var super gullig.


Var iväg på Matematiken....,vilken bra lärare. har fått svar på en hel del frågetecken. Känns skönt ska ni veta!
Min goa systerdotter Alexandra var här & passade min gryn. Det gick hur bra som helst. Dem bara älskar henne. Hon är ju så bra med barn. Tryggt för mig när jag är iväg. Hon fyller myndig (18) imorgon. Det ska vi fira! Stora tjejen. VAr inte länge sedan som jag bytte blöja på henne ( det känns så i alla fall). Hon blir nog inte glad på mig nu. Förlåt hjärtat!
Tack för hjälpen!

Nu ska här lagas mat. Riktig husmanskost- köttbullar & potatis med brunsås...mums!

Zoé's Kalas!


Här sjungs det för lilla hjärtat! Glasståg istället för tårta, något som alltid funkar.



Vilket super härligt kalas. Allt gick väldigt smidigt & absolut inget tjafs. Hade till & med förberett lite lekar.
Tror nog att alla var nöjda, inklusive alla kära föräldrar som var med.
Vi hade en klassiker korv m bröd, sen glasståg på det & chokladbollar & kanelbullar. Vad är ett kalas utan chokladbollar?
Zoé hade hjälpt mig att baka. Fiskedammen va verkligen en höjdare. Fick tyvärr inga bilder på det, för jag hade förlagt min kamera, typiskt!

Zoé vill tacka för att alla kom & för alla fina paket!

Är det en synvilla eller är det mycket rosa? Zoé's favorit färg. Tack snälla snälla alla!

Snälla snäll....har fått dille på den låten. Tycker den är sååå bra. Nu tror ni nog att jag har blivit helt cocco i bollen, men så är inte fallet, utan den är ju hur bra som helst. Kanske inget för Eurovision, men snälla snälla lyssna på den bara (här)!

Nu ska här fixas innan jag ska iväg på matematiken!

Tjingeling!

Ps! Lägg inte energi på att bry dig om vad andra tycker & känner om dig-
...för det gör de ändå så sällan...

PrinsessKalas!


Klart det ska vara rosa när en prinsessa fyller år! Vad tycks?


Skrivit alla barnens namn vid deras plats & klistrat en guld prins/prinsess kron vid namnet.
Kommer ju bara prinsar & prinsessor imorgon...alla barn är ju just prinsar & prinsessor.
 Det är deras rättighet at få bli kallad för det!

Zoé kommer att bli så överraskad när hon vaknar imorgon bitti & ser så fint mamman hennes har dukat! Fullt upp imorgon & jag har gjort så mycket som möjligt idag för att slippa för mycket stress innan kalaset sätter igång. Om jag inte har att göra lär jag få händerna fulla just då! Hihihi, ska bli så spännande. Jag är nästan lite nervös, har ju ingen erfarnhet av barnkals precis. Kom igen om 10 år....då har jag nog haft ett eller annat barnkalas.
Nu ska jag ta & få min beauty sleep. God Natt alla kära läsare!

♥♥♥

Melodifestivalen- Final!



Vann rätt låt?

Personligen blev jag rätt förvånad att Malene Ernman vann....men låten var inte alls tokig. Helt ok. Den kan nog kamma hem ett eller annat poäng i Moskva. Tjejen har ju verkligen glimten i ögat.
Jag tippade "Snälla, snälla" med Caroline af ugglas....Ärligt, så tycker jag om den låten, tipp nr 2 var ju EMD, svängig låt, men inte tillräckligt svängig för att svenska folket skulle rösta fram dem....
Oh, stackars lille Måns...toppade listan fram till slutet. Så det kan gå när man lägger makten i svenskarnas händer!

Nu ska jag digga vidare med min MP3 spelare & förbereda för morgondagens barnkalas!



Kusinbesök &... en tur till Maxi!


Kolla in den söta lille mannen-Hugo, kusin till Zoé & Estelle


En liten vilding...minst sagt. Men så himla go♥.Vet vad jag har att vänta mig med Estelle!

Min underbara svägerska

Fick ett litet kort efterlunch besök idag. Det var Claire & hennes 2 minstingar, Hugo 1år & Emma snart 5 år. Noel fick snällt gå i skolan idag. När de väl skulle bege sig fick Emma stanna kvar & leka med Zoé. Dem lekte så fint så. Höll sig mest inne på Zoé's rum & byggde koja & lekte affär. tittade till dem titt som tätt. Vet att Zoé kan lätt busa till det när hon har lekkompisar hemma. Men det är klart, nu är ju Emma hennes kusin & lite äldre. Så Emma höll koll på Zoé. Tack underbara Emma gumman!
Jag & Estelle fick städat...eller jag i alla fall, lilla hjärtat sov en bra stund. Alltså, fick jag gjort precis vad jag behövde utan några som helst störningar.


Söta kusiner som "vallar" vagnarna.

Det blev skräpmat till middag...vågar inte berätta vart vi varit. men gott & mättandevar det i alla fall. . Därefter bar det av till IcaMaxi. Jag säger bara pust & stön..., inte för att där var mycket folk, utan vårt stora hjärta sprang gatulopp upp& ner mellan gångarna & kallade på oss hela tiden. Ojojoj, säger jag bara. Sista gången hon fick springa "lös på Maxi. Estelle ockuperade kundvagnen med alla varor. Därför blev det på detta viset.  Tur att mannen min var med. Fast nu när våra änglar sover sött i sina sängar skrattar  vi gott åt hela shoppingturen på IcaMaxi. Hon gjorde ju inget dumt utan var egentligen bara sitt vanliga speedade Jag. Hon är helt underbar som hon är vår lilla Zoé. Oh vad jag älskar henne & hennes lilla syster, stjärnan Estelle!

Min älsklingar♥. De bästa jag har!
Bilden på Zoé togs häromdagen när det busades i stället för att renbädda sängarna & Estellebilden är från idag. Hon gillar att möblera om i köket, flytta stolar hit & dit.. Framtida inredare kanske?!

Gett upp matematiken för ikväll, känns som om jag har grus i ögonen, det har jag kanske med tanke på alla kilo sand som bärs hem ifrån dagis (skämt å sido!). Försår inte riktigt det kapitlett som jag håller på med just nu. Mannen min är snäll nog som sitter ner & förklara, men jag är nog på tok för trött...inget verkar gå in. Nog dax för sängen istället...det värsta är att jag kommer bara att drömma om alla dessa j..... siffor i natt. Förbennat också! Ska man aldrig få lov att sova eller? Hahhah, nä, nu ska jag se till att bli lite positiva innan jag hoppar i säng. Oj, redan på bättre tankar.

Good Night! Sleep tight & don´t let the bed bugs bite!

♥♥♥

lilla Helsingborg







Alla plagg nedanför hittar du/ni hos lilla Helsingborg
Värt ett besök, men kan man inte ta sig till butiken, kika då in på deras site istället.


Klänning Aya Naya, den är ju bara så söt. Lite Odd Molly stil över den.


Tunika, Wheat & kjolen Bombi Bitt. Fint till sommaren


Vit & röd randig MOLO klänning & ursöta sneakers från Miniature

Finns massor av fina killkläder också, givetvis. Visar tjejkläder för att jag själv har två prinsessor!



Koja=ej gjord för vuxna!


Se så fin vår koja blev!


Skinnfäll & kuddar= mysigt!

Tror vi gick igenon hela Zoésbokbibliotek, sen blev det mys. Höll på att somna där inne. Men kände hur kroppen värkte för jag hade legat i hoprullad som en liten boll....kojan ej gjord för vuxna, tyvärr!
Estelle hjärtat har sovit länge nu. Rätt skönt, för jag får lite gjort då. Projektvikningavtvätt, snart completed!
Sen är det bara (bara & bara) städningen kvar. Fasr då brukar Zoé hjälpa till. En riktig hjälpreda är hon allt, min stora tjej.
Slut på bloggpausen...tillbaka till verkligheten!


Fredag hela veckan!

Oh,vad jag älskar fredag, för min del får det gärna vara fedag varje dag! Eller det hade kankse varit tråkigt, då blir det  ju aldrig helg.
Idag har jag ett fullspäckat schema. Zoé är dessutom ledig från dagis. Får se hur vi får ihop dagen. Det ska i alla fall städas....Jippiiiii, öööeee, nej! Vikas (en massa) tvätt, blä... När jag bodde hemma brukade vi alltid skämta om att vi hade en Amanda som hjälpte oss i hemmet, så när middagen var avklard, brukade vi kalla på den där Amanda...konstigt att människan aldrig dök upp!? ;) Hade gjort vad som helst för en Amanda just nu, eller någon annan för den delen också!


Oj....Estelle har verkligen fått fart på sin sk krypställning. Gissa om hon röjer här hemma. Hittade henne precis vid soffbordet i i ett försök att få tag i ljusen (ej tända så klart!) som står där. Nog dax att höja alla prydnadssaker en meter eller två :) om inte hon börjar klättra också. Det får tiden utvisa. Just nu är hon lika speedy som storasyster när hon var liten. Ojojoj, hur ska detta sluta?

Mission completedGissa om lilla hjärtat var glad över att ha tagit  sig upp
 mot bordet!? Gäller att hålla koll på henne nu. Som sagt, alla saker åker upp en "våning" nu.
Tar inga risker!
"Mamma läs bok för mig"! Nu ska här läsas bok. Fast först har jag lovat att bygga en koja inne på Zoé's rum. Kanske läser vi boken i kojan.

Underbar fredag till er alla!

♥♥♥

Busfrön...till IKEA


Fick hjälp med att renbädda sängen igår...trodde jag ja! Det blev mest bara bus.
 Kul hade vi i alla fall.


Där blev aldrig någon tid över för att uppdater igår. Tyvärr. Ibland har man mer saker att göra en andra dagar & igår var en sådan dag.
Strax efter busandet blev det bussande istället. Hastigt & lustigt bestämd vi ( eller jag) oss för att vi skulle ta bussen ut till Väla shoppingcenter/ IKEA. Vi hade jätte mysigt. Gick först en mycket snabb runda inne på Väla, kanske inte jätte poppis hos min små älsklingar. Vi vände våra steg mot IKEA, där Zoé (efter lite övertalan) fick lov att vara i lekrummet. Det är från 3 år, så det passade ju utmärkt. Hon var helt lyrisk. Ni som varit på IKEA i Helsingborg vet hur det ser ut. Bollhavet var ju bara så häftigt, enligt Zoé. Stannade kvar en stund för att se att allt gick bra för henne (jajemensan, kycklingmamma är jag allt!) Gick en snabb tur igenom IKEA. Fast hur kan man gå snabbt igenom utan att hitta något? Inte jag inte, blev lite vita korgar till Zoé's rum. Gardiner till "små rummen" (gapen). Det blev hur fint som helst. Hel nöjd!
Sen lite annat smått & gott. Givetvis en god IKEA köttbullsmiddag innan mannen min kom & hämtade upp oss.


Visst blev det fint!?


Korgar åt lite småförvaring.


Väl hemma gick nattning hur snbbt som helst.
Resten av kvällen blev matematik, ja jo en liten Grey's pause förstås! Måste j bara ha lite Mr Mcdreamy & Mcsteamy in my life! Blir det kanske frieri i nästa avsnitt mån tro? Nyfiken!

Shopping Torsdag!


Långärmad trikå topp från H&M & den söta koftan från Gina.


Samma trikåtopp & ett par vita jeans(slimfit) också H&M.

Efter dagislämning idag blev det frukost på Espresso house där jag mötte upp Jessica & lilla Matilda, sen blev det lite shopping för oss båda. Hittade mer, men eftersom jag var för lat för att prova där (kallt var det också...brrrr!) så satt inte allt jätte bra här hemme, vissa grejor åker tillbaka igen, därav inga bilder.
Har även handlat lite presenter till 2 små busungar som nyligen firat födelsedag. Finfina grejor.
 Fick tag på söta Kalastillbehör från Prinzessin Lillifee. Papptallrikar, servetter, sugrör, plastglas. Så fint så! Zoé belv överlycklig när hon fick se vad jag köpt. Ett riktigt prinsesskalas....& prins också så klart!!


Går det hem hos pojkarna också? Blev lite orolig. Men å andra sidan hade Zoé gått på ett pojkkalas så hade säkert Spiderman eller Cars dekorerat tallrikar & glas. Vad tror ni?

Är lite nervös inför barnkalaset på söndag. Har ju aldrig riktigt haft det tidigare, då jag tyckt att Zoé varit för liten. Men vi har bjudit 8 små busfrön med föräldrar. Det blir halabaloo här hemma, men det ska bli riktigt kul. Har förberett allt från lekar till mat & godispåsar. Så jag har nog inget att oroa mig för. Någon som har något annat bra tips till mig som  är förstagångskalasförälder?

Happy torsdag...eller fortsättning på det som är kvar utav dagen♥

Oj...


...solen tittar visst fram nu.....då kan vi inte sitta här inne längre. På med galonisar & gummistövlar march iväg till parken. Se till att få lite lunch i magen först.

Hej Onsdag!


Zoébus....gömmer mina toppz under vagnen.
Finfina kläder som hon fick på sin födelsedag utav moster Mia m familj.

Halva veckan har gått...i en väldans fart tycker jag nog allt. Känner att jag inte hinner med hälften av vad som plannerats.
Här har vi hemmamysdag. Mysigt, för det regnar faktiskt ute, så det gör mig absolut ingenting att bara gå i Pj hela dagen. Zoé vaknade vid 07:00 tiden, själv fick jag lov att ligg & dra mig fram till 08:00. Mannen hade fixat välling, film på tv:n & en extra macka åt Zoé innan han for till jobbet. Estelle, sjusovaren vaknade strax innan 09:00.

Därefter har det badats, båda min tjejer skvätte ner mig helt & hållet. Vilka busungar! Vi har ätit frukost & en stor kaffe åt mig. Nice!
Estelle blev helt utmattad utav allt badande så hon har slockant igen. Zoé har något fuffens för sig. Springer in på toaletten & tar min Toppz   &  gömmer dem inne på rummet. Bäst jag håller koll på mitt lilla busfrö.

Önskar er en riktigt skön onsdag, även i fall det regnar (i alla fall i Helsingborg)

Isträning


Framtida isprinsessa i armaran på sin mamma.

Idag slutföde vi vårt uppvisningsprogram inför lördag....kan säga att vi hade genrep (låter så proffsigt!). Zoé var så klart på dagis, men ingen barnvakt till Estelle hjärtat så hon fick följa med. Men hon låg varmt nerbäddad i vagnen & sov gott. Vaknade till precis på slutet & ville givetvis också vara med...i alla fall på bild!






Nice pose tjejer! Laddade för lördag?



God Morgon alla glada!


Estelle igårkväll....hennes nya grej att "krypa" in i luckan & titta ut. Jätte kul.
Hon skrattade hela tiden. Underbara hjärtat!

Trött som jag vet inte vad idag.....& när jag är trött blir jag extra klumpig. Alltså lite mer än vanligt. Tappat grejor i golvet, spillt mjölk på mig själv & ner på golvet. Tappade precis en bit gröt på min fot. Saken är den att jag blir bara ännu mer irriterad....vilket definitivt inte hjälper.
Mina små älsklingar sover fortfarande= kunnat duscha & äta i lugn & ro! Det är guld värt mina vänner. Missförstå mig inte, men ni som har barn förstår vad jag menar. En stund för mig själv utan att någon annan behöver min uppmärksamhet.

Bäst att lägga på ett kol, dagis om 40 min. Ajdå, hur ska vi hinna det? Vi blir upphämtade av goa Jessica (andra tränaren i Åstorp) sen ska vi vidare iväg.

Ha en underbar Tisdag!


Merci Farmor!


Elle est belle ma petite princesse!

"Merci pour le cadeau Farmor"!



Dagen idag


Värsta slagfältet skulle man kunna tro...nej, det är bara Estelle som varit i farten.
Passar på att busa med syrrans grejor (LEGO) när hon är på dagis!

Det är full fart på skruttamajan nu. Hon kryper inte, utan hoppas fram på rumpan. Väldigt orginell stil må jag säga. Alla sätt är rätt så länge man tar sig fram! Det är så roligt att se henne röja rundor här hemma. Jag sätter henne på mattan & ett tu tre...så är hon framme vid TV bänken, bankar på dörrarna tills de glider i sär & river ut alla Zoé's filmer. Hon är överlycklig & Zoé arg. 

Här har det varit väldigt lugnt idag. Hämtade en trött tjej på dagis halv två, som somnade i  vagnen på väg hem. Typiskt! Men det var inte helt oväntat.
 
 
Två sovandes prinsessor.

Det har busats sen mina prinsessor vaknade. Sparkcykeln har varit igång,lekt med  LEGO, Lotta på Bråkmakaregatan har gått varm på Tv:n, läst de nya böckerna...tror bestämt  vi har gjort allt. Ja just det, vi har byggt en koja också. Mysigt.
Men just nu har jag lite svårt att få mina tjejer i säng. Det är Alfons leken ikväll. "Jag ska bara......" & klassikern här hemma, " Jag är lite ensam på mitt loum (rum)"..."Stackars mig!" Vilken liten skådespelerska....
Nu ska jag lägga en liten Estelle, därefter koncentrera mig på matematiken. *Pust*

♥♥♥


Vilken Fest!


Min söta 3 åring. Hello Kitty sparkcykeln var en höjdare & hjälmen ska vi bara inte tala om. Den skulle sitta på när det skulle sovas för natten också. Tokstolla!

Gårdagens kalas var verkligen lyckat! Tårtan blev god, trots misslyckandet med Kitty motivet & skumpan var utsökt! (Rotarti Rosé). Ska det firas så ska det firas rejält. Det var ju inte bara min dotters födelsedag vi firade utan även en stor skål för alla underbara kvinnor (som var här igår), det var ju Internationelle kvinnodagen!. Zoé har gått i hop med den rollen att hon är född på denna dag. Det är krut i henne må ni tro!

Vill tacka alla (mormor&morfar, mostrar, svåger, kusiner & vänner) som var här igår (åt min dotters vägnar) för alla fina presenter! Ojojoj, kläder, filmer, böcker, sparkcykel, hjälm, pussel.....& mycket mer.


Paketöppning! Snälla kusiner som hjälper till.

Ni kan tro att paketöppning gick undan. Nyfiken liten tjej. Vad passade då om inte Nicke Nyifken boken, som hon bl a fick av sin goa moster med familj & fina kläder som fröken promt skulle ha på sig på dagis idag. Så söt så. Fick  inte ta bild på henne här på morgonen för humöret var inte på topp precis, väldigt trött. Vet en som kommer att somna tidigt ikväll.
Sen skulle det monteras en liten Kitty sparkcykel....se hur det gick då!


Det krävdes tre vuxna män för att få ihop cykeln. Det tog lite tid....& en otålig liten tjej stampade med fötterna bredvid. Då kläcker mina kloka systerdotter ur sig, som då läst igenom manualen väldigt noga (how to build a bike!?) " "Killar, det står här att sparcykeln ska endast  monteras  av kunniga personer!" Gissa om vi vek oss dubbla av skratt. Klockren!


Min kloka systerdotter....visst är hon vacker...& väldigt singel by the way!!!!!!

Som sagt den där Kitty tårtan, som jag egentligen inte vill prata om, blev inte så mycket Kitty utan en vanlig prinsesstårta,
Det blev Happy Birthdaysång för hela slanten...tror det hördes ut i trappen faktiskt...


Här har mitt lilla hjärta blåst uta alla ljusen. Visst blev min "Kitty" tårta fin?! hahaha

Här kommer lite bilder på gästera...


Bild tv: Vackra & underbara systerdotter Alexandra, Lena & hennes Maacus (som Zoé kallar honom för). Min vackra syster (ej mamma till Alexandra!) & min underbara Mor!
Mitten bilden: Kusinerna tripp, trapp & trull (Emma, Bianca & födelsedagsgrisen)
Bild th: Min svåger Kenneth som nyligen fyllde år....


Bild tv: min älskade syter Mia med lilla stjärnan ( Estelle hjärtat var på festhumör!).
Mitten bilden: Mor & far & söta Bella.
Bild th: Min brorsson Noel (lika söt som alltid!) & nej han har inte rört champagnen!

Tyvärr fick jag ej med alla på bild....


Här har vi några utav lilla damens presenter.

Tack än en gång för alla underbart fina presenter & tack för att ni ville vara med & fira vår 3 åring!

♥♥♥

Stort....

....Grattis mitt lilla hjärta som fyller 3 år idag!!!!


En mycket pigg tjej, som sittet & öppnar en massa paket. Hon var helt lyrisk!

En pigg  tjej kom in till oss 6:30. "Hallå, ni ska ju sjunga för mig"! Vi fick oss ett gott skratt. Jag skyndade upp & fixade till det sista & kom in med en liten frukostbricka, ljus & viktigast av allt....paketen! Hon hade ögon stora som tefat. Helt överlycklig. Hon slet upp pappert, hon tackade MIG efter varje paket. "Tack mamma"! Hon e ju bara för go min lilla 3åring!. Estelle satt bredvid Zoé & tittade förundrat över hela grejen. Förvånad är nog bara förnamnet.
Vi hade köpt en hel del kläder till hjärtat & en massa LEGO. Kommer mera i eftermiddag.


En nöjd tjej & en förundrande tjej....


Här har det byggts med LEGO hela morgonen.

Nu måste jag kila.....så  mycket att stå i!

♥♥♥


Redan...

...lördag kväll & jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. FY mig!
Jag skulle behöva typ 3-4 extra timmar per dygn just nu. Tiden räcker inte till....har ju så mycket som ska göras & vill göra. Jag har precis bakat snoddas kaka (kärleksmums om ni vill) & härligt goda chokladbollar. Har inte orkat ta bilder, kommer i morgon i stället då jag ställer fram allt fint inför kalaset. Jajemensan....imorgon fyller lill stumpan 3 år! Det är stort det. Det ska vi fira med buller & bong! Hela min underbara familj kommer på besök för att fira Zoé hjärtat. Min mans familj firar hjärat via Skype då dem är lite utspridda här i Europa!
Allt är förberett....nja, i alla fall det som har gått att förbereda. Tårtan fixas i morgon. Kakor är bakade & härlig Rotary (Rosé) ligger på kylning. Paket inslagna med fint prins & prinsess papper.
Zoé har varit helt speedad hela dagen, för hon vet mycket väl vad som händer imorgon. Tur att hon somnade på vägen hem från mormor & morfar, var lite nervös för att hon inte skulle vilja sova. Ett mycket trött hjärta med andra ord.

Haft goa Ketty här hemma som fixat håret på oss alla (hon är frisör). Mitt hår blev slingat (blont), nice! Zoé blev klippt. Nu kan man se hennes fina bruna ögon igen. Äntligen! Blev rena rama stressen för Ketty att fixa mitt hår eftersom jag hade glömt bort att jag skulle vara på ett kalas vid fem tiden. Ketty satte igång med mitt hår halv fyra....1h 15 min senare var jag slingad & redo för kalaset! Tack kära du!

Nu ska jag plugga lite matematik....ja, jag vet att jag är tråkig, för det är ju trots allt lördag. Men det kommer fler lördagar & matematiken är faktiskt ett steg i rätt riktning för min framtid! Det enda jag behöver är lite energi. Trött... tröttare... tröttast...

Säger God Natt nu, för det här är allt för ikväll!

♥♥♥

Somande visst..

....i Zoé's säng i går kväll när jag skulle försöka natta om Estelle. Nu förstår ni säkert ingenting...men ska försöka göra historian kort. Zoé vaknade till, ledsen liten tjej, la in henne i min säng, där fanns ju sällskap. Jag var ju fortfarande uppe. Estelle vaknade till & hon vara bara så ledsen, gick inte att lägga henne ner igen, så vi gick in i Zoé's rum & lade oss i hennes säng (tur att hon har en växasäng med en mjuk madrass!). Givetvis så somnade ju jag också! Vaknade vid två tiden & kände mig helt stel & fullt påpälsade. Det vara bara att lägga mina älsklingar i rätt sängar igen & sen mig själv i min egen uppvärmda säng, Nice! Somnade som en stock. Dock ej långvarigt- Mitt lilla hjärta har hostat i mellanåt & sen varit uppe efter en vällingflaska åt henne, men det ser jag bara som något positivt, då får hon vätska i sig!

Ingen natt är den andre lik.

Idag har det inte gått i många knop, tyvärr. Lilla Stellisen ha fått  feber igen. Måtte hon bli bra till söndag, då vi ska fira en liten 3 åring.
Hade behövt städa, handla & göra ärenden på stan, men i stället sitter jag bara här & väntar på att min stora älskling ska komma hem från dagis. Kommer bli poppis, för det är moffe (morfar) som hämtar upp henne.Tack snälla Pappa!

Nä, här kan jag ju inte bara sitta, dax att ta tag i något......städningen kanske.? Passa på när mitt lilla hjärta nu sover.


Kunde inte motstå att lägga in dess bilder....!


Stort Grattis Victor...


Bara för dig...en egen spidermantårta!

......på 3 års dagen!

Önskar hela familjen C!

Bara några dagar till, sen är Zoé också med i 3 års klubben. Hjälp vad tiden går fort. Kommer ihåg när vi träffades på BB Victor låg mjukt nerbäddad i sin säng (balja) & Zoé i sin, två små knyten som inget visste om denna värld & nu 3 år senare, 2 pratiga viktigpettrar *lol*. Våra små älsklingar håller på att bli stora!

♥♥♥


Ingenting går upp...


Kunde ha varit jag på bilden...fast jag är mer effektiv än så! *fniss*
..emot en härlig stryktvätt bestående av bara skjorter....just joking! Då kan ni säkert lista ut vad jag har hittat på ikväll. Jag har till och  med hunnit tvätta alla fönster idag. Fuskade lite. Tog bara in- & utsidan. Alltför lat för att ta mellanpartiet (i alla fall idag). 

Blev en god kycklinggryta till middag....poppis! Familjen gillade den, så även lilla Stellisen. Första gången på en vecka som lilla hjärtat tuggar på något i matväg, annars har det mest bara gått att få i henne välling. Vill ju bara att hon ska bli kry & det nu!
Nu ska jag göra något så roligt som att plugga lite Matematk C.....jippi! NOT! Enda stunden på dagen som det är helt ltyst & lugnt omkring mig. Risken är stor att jag somnar med näsan i boken. Wish me luck!

Säger i alla fall God Natt till er alla nu!


Sommarfint!



Vill ha! Skor & klänning från H&M'


Nice! Gillar verkligen denna här casual looken som tjejen på bilden har.
Randigt går aldrig ur & den snygga bootcuten på byxan är bara så cool.
 Alla kläder & skor  kommer från H&M.

Vill ha & vill ha nu!
Dax att se över garderoben inför vår & sommar. Vad som är behövs & vad som är trend går ju inte alltid hand i hand hos mig! Hade lätt provat ha med en personal shopper nästa gång jag ska på shopping tur. Någon modeintresserad som anmäler sig frivilligt? Let me know!


Stjärnor på Is!


Här posar tre isprinsessor (tränare) snyggt! Visst sitter det i...


Vi tre tränare håller på att träna inför en liten show som vi ska ha för våra åkare  den14 mars. Kan ni fatta att vi hade isen för oss själva?! Vi hade så roligt.... Jag har typ inte åkt skridskor (på riktigt) på 10 år! (oj...börjar jag bli gammal eller var jag bara väldigt ung när jag åkte?). Nästan Bambi på hal is (inte så illa kanske). Körde några varv, hoppade & givetvis lite piuretter. Klart det sitter i, men lite vinglig & snurrig är man allt.  Några träningar till så går det som en dans...


Snygg liggpiurett....Oh, vad min gamla tränare Lotta hade blivit stolt över mig
....eller inte!


Titta på oss...värsta Isstjärnorna!

Autograf någon? Dax att komma ner på jorden kanske? eller låt mig sväva ett tag till. It made my day & mina älsklingar till barn förstås!

♥♥♥

Sjukhusbesök!


Stackars min lilla äslkling! Nu hoppas vi verkligen på bättring. Bild tagen precis efter läkarbesöket.
En mycket trött men duktig prinsessa!

Tänkte inte skriva så mycket just nu för jag är så trött. Varit en lång dag!
Blev ett litet sjukhusbesök för lill prinsessan. Nedrans hosta vill ju inte ge sig & ingen utav hennes astma mediciner hjälper (tråkigt nog har hon ansträngningsastma som utlöses vid förkylning). Kom till en kanon bra läkare på barnmott. Tur med bra kontakter. Det gick väldigt snabbt & smidigt. Läkaren hörde hur ansträngd hon var med sin host, så nu har vi då fått en annan medicin utöver de andra som ska intas på kvällen. Håll tummarna för att natten blirlugnare ! 

Hopp i säng för min del. Måste upp i ottan om jag ska kunna få iväg mitt stora hjärta till dagis, vilket jag ska! Sen blir det lajbans i Ishallen.....berättar mer imorgon!

♥God natt!

Stor Sol!

Estelle hade BVC besök idag & förvirrad som jag är hade jag glömt bort tiden. Inte lätt att hålla allt rätt i huvudet med sömnlösa nätter. Får snart stoppa bomull i öronen för att inte all info ska åka ut ;) skämt å sido!
Eftersom vi då var för tidiga gick vi en runda ner om parken....det är ju so lovely väder. Stor sol. Zoé & jag gungade för fullt & Estelle låg nerbäddad i vagen.


Det killade gott i magen..



Jag fick inte vara med så länge....mitt lilla hjärta tyckte att jag tog för mycket plats.


Mysigt i vagnen, tog inte lång stund innan lilla fröken somnade. Skönt med frisk luft när man
är varmt nerbäddad.Jag är så otroligt glad för vår (syskon)vagn, Phil & teds...liten & smidig (jämfört med andra syskonvagnar)..

Allt gick bra på BVC. Estelle hjärtat vaknade lagom tills att vi kom dit. Zoé lekte lugnt i väntrummet medans lillasyster vägdes & mättes (hoppas det är rättstavat!). Lilla Stellisen följer sin kurva bra, kanon!
Nu ska här fixas lunch, sen ska vi gå ut igen...tror Zoé behöver aktiveras lite mera eftersom hon varit hemma från dagis de här dagarna då jag inte haft ork att gå iväg med henn. Det är ocksår då Estelle kommer till ro & sover som bäst. Typiskt!

Önskar er en underbar Onsdag!

♥♥♥


Beauty Sleep!


"Jag" förhoppningsvis om några minuter

Är helt slut efter denna lååååånga dag & natt, hade en väldigt hostig liten dam natten innan. Min lilla stjärna ligger här på mattan bredvid mig...lugn just nu, men hon har varit så  hostig hela kvällen vilket har gjort henne väldigt ledsen. Kan tänka mig att det gör ont i halsen efter allt hostande. Hoppas på en lugn(are) natt, vill bara att mit lilla hjärta ska få sova gott precis som övriga familjen!

Vill önska er alla en God Natt!♥

Vill bara ha...


Är den inte fin?...hoppas bara att min blir lika lyckad!

...En sådan här fin Hello Kitty tårta till Zoé's kalas som vi ska fira med hela familjen (systrar/bror/svägerska/svågrar & alla små & stora kusiner!) på söndag, som då också är hennes födelsedag. Fyller man 3 år så ska det firas rejält. Kitty tårta & rosa skumpa! 
Jag hade ju tänkt att baka Kitty tårtan själv (alltså inget "fusk" från bageriet!) men jag börjar bli nervös för detta tårtuppdrag som jag har tagit på mig.  Kankse får provbaka innan, har ju som sagt bara 5 dagar på mig. Det får bära eller brista...jag ska baka en Kitty tåra!
Känner ingen som helst press.....*fniss*

Nu är det bara födelsedagspresenterna kvar som ska fixas.....avslöjar inget just nu, det får bli min lilla hemlighet fram till söndag!

Ha en skön tisdagskväll!

Barnbokstips!


Böcker som passar bra  för små & lite större prinsessor (2-5år), finns ännu en till bok i serien "När prinsessor fyller år"
men den har vi inte fått tag i ännu.

Zoé fick "När prinsessor tar semester "förra året, & när jag  var på bokrean förr veckan hittade jag "Så gör prinsessor", blev så glad & gladast blev nog Zoé. Vi läser dessa böcek minst 3ggr om dagen. Nu ska vi bara ha tag i den tredje & sista boken, perfekt som födelsedagspresent, bara några dagar kvar.
Författaren till böckerna är Per Gustavsson.
Ett måste för små prinsessor...& givetvis lite större prinsessor också!

♥♥♥

Hipp hipp...



....hurra för min käre svåger som fyller år idag! Stort Grattis Kenneth! (nämner inte åldern, out of respect...haha!)
Nu vet Zoé att det bara är några dagar kvar till hennes egen födelsedag....5 dagar för att vara exakt. Hon har hela tiden vetat att "uncle" Kenneth ska fylla år före henne, så nu är det verkligen nedräkning till den stora dagen! 3 år ska min lilla loppa bli....tiden har bara sprungit iväg!

♥♥♥

Dagen här hemma


Så här såg det ut när lill prinsessan tog en nap i eftermidddags,
den är mysig den där snuttefilten.

Fick härligt lunch besök, min underbara väninna Lena. Sorry gumman att lunchen inte var någon gourmet precis. Fattigt värre i kylskåpet...men vår desert var god....Marabou choklad, mmmmmm..ums
Eftersom jag fick barnvakt utav Lena då Zoé skulle hämtas från dagis, passade jag på att ta cykeln i stället. Zoé var helt lyrisk när hon fick syn på mig från gården! Helt lyckat! Hon ville inte gå av cykeln när vi kom hem här, tokstollan! (Som vanligt ingen kamera med :(


Fröken Lena ville inte vara med på bild idag....A bad hairday?!

Det händer oss alla ibland. På tok alltför ofta hos oss i alla fall, när jag skriver det menar jag ,JAG! Hur ska man hinna få till en snygg & väl fönad frisyr med så lite tid som jag har över till mig själv. Borde skaffa långt hår igen så jag bara kan sätta upp det i en hästsvans. Snälla påminn mig om det nästa gång jag vill klippa håret kort!


Här busar mina små hjärtan. Varit full fart på dem båda sen Zoé kom hem från dagis.
Sann syskonkärlek det här♥


Mina älsklingar!

Kan säga att det dröjde inte lång stund innan båda slockande. Lilla prinsessan i sin säng & den stora på mattan, kort stund efter att  bilden ovan är tagen. Utmattade efter allt bus.....samt dagisdagen & helgens bravader ;) tog en timme innan jag fick liv i Zoé. Provade allt.
Inte konstigt att kvällens nattning tagit extra lång tid.

Ja, annars har det gått i ett här ikväll. Matlagning, strykning, sytt fast en knapp, badning & nattning för två prinsessor...Puh, inte helt lätt numera. Zoé har en vass karaktär (ärvt av sina kära mamma, som då är JAG!) & Estelle har börjat få en egen vilja. Låt mig uttala mig så här, där är Go i lilla Stellisens röst. Som bäddat för Tinitus! Omöjligt att bli arg eller irriterad för dem är så otroligt underbara....mina tjejer!

Nä, nu mina kära bloggare, kallar sängen på mig. Känner mig rätt trött faktiskt.
 Ser fram emot en ny Dag imorgon med en massa Nya möjligheter!
Önskar er alla En God Natt!

Dagens Nagellack!


Me like MAVALA (känner en till som gör det & som har hela deras kollektion!)

Nr 54, RIO har jag just nu på fina fingernaglar. Riktigt snygg färg. En blandning mellan mörk Bordeaux/plommon.

Ungefär så här ser det ut!

Nr 245, ONYX.  Denna färg sitter just nu på mina tånaglar. Mörk plommon på gränsen till svart. Gillar att ha mörkt på tånaglarna, kontrast till min konståknings"förstörda" & vita fötter ;) (tur man kan skämta om det!) Fick tyvärr ingen bra bild på foten!

♥♥♥


Dagens Babyoutift!




Titta på min söta leopardunge! Nästa så man kan äta upp henne...

Detta fina klädset kommer från H&M, vet ej om det fortfarande finns kvar. Men visst är det helt underbart gulligt?!


God Mogon Måndag!

Ooops! Jag har varit lite slarvig här under helgen med uppdateringar. Mycket här hemma, mycket borta & huvudvärk!
Huvudsaken är att nu är jag här igen. Håller på att fixa frukost till mig själv. Havregrynsgröt, måste bara kolla så att jag inte bränner den....

Havregrynsgröt med bananskivor & mjölk...gott! Estelle sitter bredvid mig här på golvet. Hon sov länge idag. Nice! (för henne) hon har hostat i princip hela natten. Stackars mitt lilla hjärta! Segdragen förkylning. Att den inte bara ger sig någongång. Förmodligen när (den riktiga) våren kommer.
Zoé fika åka med pappa till dagis idag (hennes pappa/min man). Gissa om jag är glad att jag slipper stressa iväg här på morgonen. Går som sagt fortfarande i Pj. Inget vidare väder ute i heller

Helgen här har varit lugn & skön. För Zoé har det varit mycket lek. Senast igår lekte hon med sina kusiner som bor en liten bit Norr om Helsingborg. Inte ofta vi träffas....men det lär bli det nu. Många kalas på G.

Nu ska jag njuta min frukost här...snart tillbaka!

RSS 2.0