Här kommer mera....



...bilder från födelsedagsfirandet....

Tjoho, paketöppning! Fick presentkort,  kläder som jag själv valt uta från man & mina prinsessor.
(Visar en annan dag). Sist men inte minst
 finfina träningskläder & hjälp till ett par löparskor 
Gissa om här ska springas nu. Håll utkik efter mig i spåret....blondie som ser snyggast ut!
Hahahaha, just kidding!

Tack för alla fina presenter! Love u all!

Tandläkarbesök, fika & besök av Picasso!


Lilla Stellebus (nytt smeknamn, min väninna Jessica som kallar henne för det. Gulligt!)  med
tandborsten i högsta hugg.  Bilden tog jag precis efter tandläkarbesöket.

Gick jätte bra hostandläkaren. Hon är så go, alltså tandläkaren. Hon har varit min tandläkrae så länge jg kan minnas. Vilket är länge! 


Fika med systeryster & min systerdotter...ja gissa var?

B lev en snabbfika med min syster Mia och hennes dotter Alexandra på Espresso house innan jag skulle hämta upp hjärtat från dagis. Estelle var verkligen i sitt esse.


Mitt älskade lilla hjärta har mumsat på lite glass samtidigt som tv:n är igång.
Nappen åkte in snabbt som attan då kameran kom fram. Det var hon själv som ville ha fram sitt
lilla bord när hon skulle äta. Ser så gulligt ut.

Hjärtat mitt (Zoé) blev jätte glad då jag kom till dagis idag. Saknat mig hade hon nog gjort då jag fick en riktig bamse kram. I love!
Sen vi kom hem har vi hunnit tömma torkrummet på nytvättade och torra kläder. Äta. Titta tv, målat med vattenfärg, picasso har varit i farten. Gick superduper smidigt. Fick absolut inte ta någon bild, Zoé var mycket bestämd. Jag lyder.
Nu sover Estelle, så jag ska passa på att läsa lite bok för Zoé. Mys mys....

Hoppas ni också haft en härlig eftermiddag!


Helgen kom & gick....


En väldigt trött, omsminkad & okammade födelsedagsgris vid frukostbordet!
Pinsam bild, men what the f....., livet är för kort för att man ska tänk för mycket på bl a utseendet.
Jag bjuder på detta!

Helgen kom gick som ett skott, på tok för fort som vanligt, men hey, det är helt ok med Måndag igen, en ny vecka med massor av nya möjligheter. Få se det så i stället!
Födelsedagsfirande blev det på lördagen. En liten sång & kaka på sängen. Först på franska sen en liten egen version av min prinsessa Zoé, jag hängde med på "hurra, hurra, hurra mamma" älsakde hjärtat. Jag hade bestämt att ha kalaset i trädgården, då det var strålande sol, folk kom & gick under (som bor u huset här) tiden jag förberedde, givetvis hade jag en liten papegoja brevid mig...."Min mamma fyller år idag, ni får säga Grattis"! hahaha, pinsamt, men vad gör det, då grattar ju folk en i alla fall.


Härliga trädgårsbilder från kalaset.

Grrrr....datorn hänger sig varje gång jag vill ladda upp en ny bild. Ok, inget jag kan rå för, tror det  någon högre makt vill inte att jag gör det just nu. Måste ändå tömma tvättmaskinen nu innan jag & Estelle ska till tandläkaren. Hennes första besök! Hoppas det går fort, för lilla damen har myror i brallan! Hahahaha...kommer med mer uppdateringar lite senare,
efter att jag hämtat hjärtat från dagis. Lovat att vi ska måla vattenfärger...jippi tycker Zoé, kladd tänker mamman. Bara mitt hjärta är glad, så är jag glad.

Tjingeling!





Det är ingen vanlig dag...


...för det är min födelsedag...hurra, hurra, hurra!!!!

Har fått kanon god frukost nu på morgonen av min familj. Då säger Zoé, "Men mamma får du inga paket? Har du inte varit snäll, eller"?  Min underbara prinsessa! Mina presenter ska jag få välja ut själv idag. Me love!
Sen blir det lite kalas.

Ha en underbar dag alla kära bloggläsare!

Premiär på Cykel!


Visst är hon söt lilloppan! Titta så fint hon sitter i cykelsa"stolen!
Hon har nu ärvt Zoé´s gamla cykelhjälm. Kanon när man ärver saker.


Javisst, en premiärtur för Estelle på cykel idag. Min cykel, givetvis. Lilla hjärtat fick följa med mig på ett litet möte idag, orkde inte asa med  vagnen, vad bättre än cykel då, där man tar sig fram relativt snabbt överallt. Gissa om det var poppis?!
Hon babblade på hela tiden och sträckte fram handen som om hon ville visa mig något hela tiden. Gullunge!
Tur att hon tyckte det var kul. ska nämligen införskaffa en "stol" framtill åt henne och ha Zoé baktill, så kommer det att gå lite smidigare & snabbare att ta sig till dagis på morgonen!

Hoppas ni alla haft en chans att njuta av det fina vädret idag. Jag lyckades få en stund, då barnen sov middag. Vad det gör gott för själen & ansiktet....fräknarna har börjat titta fram mer. Me like!

Ha en underbar helg!

Överst på Önskelistan!


 Nyhet från Asics. Gel Kensai heter denna modell.
Har alltid varit svag för Asics, när det gäller joggingskor. Enda skon faktiskt, som sitter
som en smäck på min fot.



Funktionsställ från BROOKS, hittas i de flesta sportbutiker.
Blir motivarad bara jag tittar på kläderna Vill ha nu & ut på joggingtur på direkten!

Då är det Stockholm Marathon nästa......just kidding! Om 5 år kanske;)

Snart helg igen!

Jabadabadooooo....härligt med kort vecka. Vanksas helgen här igen & det ser vi fram emot. Dels för att få tid att pyssla om familjen ordentligt och någon ska få fylla år också, ( var bara tvungen att nämna det) oh yes, the mama! Moi!!!!  Fast det är ju verkligen inte som när man var liten, den där spänningen har försvunnit någonstans på vägen till min snart 28 år. Two more to go......sen är jag ocks med 30 års klubben. Kris? klart att jag inte vill åldras, men har jag någon makt över det? Nej. Då gäller det att hålla huvudet högt & göra det bästa av varje dag som kommer. Nu ska vi inte noja oss över födelsedagar & åldrande. Det är en dag som vilken annan dag, förutom att det är Min dag!

Igår kom Jess(ica) förbi med sina prinsessor Isabel & Matilda. Vi gick bort till Lekplatsen på vårt område & hade buskul. Zoé & Isabel busade mest.



Var lite kallare i vinden igår, men det blev jätte skönt på lekplatsen då den ligger skyddad in mellan husen. Blev bjudna på god fika som Jess hade tagit med sig...världen bästa bullmamma!

Nu ska jag göra något så roligt som att tömma tvättmaskinen, jippi!
Sen bär det iväg på matematik, eller matematetik som Zoé kallar det för, min underbara tjej.

♥Tjingeling!

Here comes the sun!

För varje dag som vår härliga sol visar sig blir jag överlycklig & får en massa pirr i magen! Lyssnar på denna låten just nu, gammal med härligt digg!

Njut dagen mina vänner, för den kommer inte i repris. Det ska jag & prinsessorna mina göra!

Fy mig!

Har varit så kass på att uppdatera nu under långhelgen....dragit in det i vardagen, tyvärr. Fast har bra ursäkt. Har inte varit hemma mycket.


Glass i stora lass. Gott tycker mina tjejer!

Älsklingarna mina nannar gott i sina sängar. Båda somnade i bilen på väg hem från Påarpslandet. Där vi varit tillbringat vår dag (jag & mina tjejer)
 Först var det ju fotografering på morgonen. Gick hur bra som helst. Är verkligen imponerad hur fotografen fångade mina tjejers uppmärksamhet. Ser fram emot
att se resultatet nästa vecka!


Här vilar en trött mamma, känt mig mer eller mindre som en
sengångare idag. Just därför som jag ska gå och få lite beauty sleep nu
på en gång!

Måst hoppa i säng nu....är så trött, då jag sov såååå dåligt natten innan. För mycket kaffe sent är inte bra ( som jag tyvärr drack när jag var och fick mattehjälp) vilket inte hjälper så värst mycket då ( när jag var som tröttast) ,utan ca 3-4 timmare senare. Jag lär inte göra om det inom den närmaste framtiden, då jag är så beroende av den sömn jag kan få.

Natti natti! Sweet dreams!

AnnandagPåsk

Vad konstigt det är att säga att det är Måndag när det i själva verket käns som söndag. Vet ni vad det bästa är?
Det blir en kortare arbetsvecka...nu jobbar iof inte jag, men för alla er andra. glad för er skull!
Hoppas på en lika varm & härlig vårvecka som påskhlgen bjudit på. Hade ju bara varit så underbart.



Gårdagens påskmiddgag på S/S Swea bjöd på mycket gott, traditionell påskbuffé.. Fika blev det hos mamma & pappa efteråt. Härligt goda psktårtor. Yummi!


Tre söta kusiner som uppföre sig exemplariskt under hela middagen!



Tack Mamma & Pappa (mormor & morfar, svärmor & svärfar) för en härlig påskmiddag och för påskäggen!!!!!


Min fina systerdotter med lillstjärnan i famnen, en väldigt nöjd tjej må jag säga.

Kommer snart vår frisör som ska fixa till Zoé´s numera långa lugg. Ska tll fotografen med barnen imorgon. Spännande. Samma fotograf som vi hade till vårt bröllop. Mats Landerberg. Helt otroliga bilder. Han kallar dem för lifestylebilder. Kolla in hemsidan.
 Bäst jag sätter fart. Fullt schema idag.

Njut av dagen!


PåskÄlva?!



Såg här såg min  prinsessa ut igår efter att ha letat upp alla påskäggen i trädgården, stora påskägg. Våra påskpresenter gick med andra ord hem! Vi tog även en tur till Ica Maxi då vår lilla PåskÄlva såg ut så här. Underbara söta älsklingen!!!!!
Estelle blev glad över fina Kitty solhatt & tuffa solbrillor, även i fall det inte är så poppis att ha på just nu, är det kanon för sommaren.


Min underbart söta Zoé. Klassisk dans för stumpan till hösten, tror jag nog det blir när jag sett 
 henne dansa runt i den här kjolen hela gård

 Vi hade premiär grillning i trädgården igår...bara vi fyra. Färsk tonfisk, med gott tillbehör. Zoé var super nöjd med grillade korv (det bästa hon vet just nu!). Påskmat blir det desto mer idag, god buffé på SS Swea. Ska bli så gott.

Bäst att lägga på ett kol. Har dragit ut hela vintergarderoben, för att ersätta med vårjackor i stället....kläder överallt just nu. Håller på att bli tokig, ingenstans att göra av det! Behöver mer utrymme! Nu tack. Hinner inte skriva mer just nu, plikten kallar.

Underbar söndag allihopa!

Glad Påsk!



Glad Påsk alla kära bloggläsare!


Låååååång Fredag!

Det är nog inte för inget som det kallas för Långfredag!!! Men hallå, tar dagen aldrig slut eller??? undrar Zoé, fast hon bara är 3år! Jag  tycker jag det har varit en helt underbar solig dag med massor av aktiviteter. Men mina små barn har varit sååååå rastlösa idag. Undrar varför. Ändå har vi tre hela lediga dagar kvar. Nice tycker jag, familjestunder, men Zoé pratar redan om dagis & alla kompisar. Underbara unge!

Dagen började med härlig tur till skogen med barnen. Vi tureades om att ta en runda i motionsspåret. Så skönt.
Härlig frukost på det, samt en stund med Sparkcykeln här hemma i trädgården. Vi ha bara glassat ute i solen hela dagen lång. Vad jag älskar solen. Inte ensam om det tror jag.

Nu ska jag lägga mina små änglar, så jag kan få lite kväll. Mysa framför tv:n.

Önskar er alla en härlig kväll....& Glad Påsk!



Dagis till Blåkulla!


Värsta stora tuppen får man se om man åker till Blåkulla. Prova så får ni se!

Alla dagisbarn fick "flyga" till blåkulla igår, skärtorsdag & givetvis föräldrar & en mormor (alltså mina mamma) som ville följa med. Vilken grej! Första gången för oss, då vi var hemma sjuka förra året & missade hela påskfesten. Om sanningen ska fram var det ju inte riktiga Blåkulla, utan Fredriksdal. Ojojoj vad mycket folk, men vi fick plats vi också.
 Det målades ägg, det var äggrullning, knacka ägg, dans med påskkärringar & nog det bästa av allt  enligt Zoé var att få hälsa på alla djur & deras bebisar. Kossor, kalvar, fåren, lammen, hönsen, tupparna, hästarna & kaninerna. Dagis bjöd på god påskbuffé i solen (vi hade tur med vädret!!).


Tv, Zoé tittar på kacklande hönor i bur. Sen tittar Zoé mig & frågar " Mamma, ska dem verkligen låta så"?. Mitten, här äts det med god aptit av den goda påskbuffén som dagis stod för. Gott gotti gott gott. tack! Th, Zoé i famnen på underbara dagisfröken Josefine. Vi är så glada för att du ska stanna på dagis nu när Estelle ska börja till hösten!

Tyvärr fick jag aldrig några bilder på de söta djuren, men det fick däremot mormor, se om jag inte kan få henne till att maila mig några......om tid finnes.

Efter våra härliga stund på Fedriksdal skulle det inhandlas blommor från en  helt underbar blomsterhandel här i Hbg, Krook´s, som absolut är värt ett besök! Ni kan aldrig gissa vad vi såg där!


Små söta kycklignar....det är ju så man blir helt knäsvag så söta dem var

Helt riktigt, ni ser inte i syne. Små söta kycklingar som pickade runt i skyltfönstret. Varmt & gott var det. Ett butiskbiträde frågade oss om vi ville klappa, ni skulle ha sett Zoé´s ögon. Stora som tefat!!!!!! Jag fick till och med hålla en liten söt en,  i samma ögonblick som mamma ska ta en bild på mig tillsammans med kycklignen i mina händer så välter hon halva butiken, eller näst intill, därav ingen bild! Hahahaha...


 Första mötet mellan min prinsessa & kycklingen, tror båda var lite förvånade,
men det gick jätte bra till slut.

Kort & gott, en lyckad skärtorsdag!

Kort besök...& en tur till lekplatsen


Se så glada mina prinsessor blev av att moster Mia kom på besök!

...av moster Mia hade vi häromdagen (lite sena med våra uppdateringar!). En trött & hängig Zoé som inte alls tycket det hände något här hemma blev genast på mycket bättre humör likaså med lilla Stellisen. Vi hade en snabbfika, sen skulle Mia vidare på  lite shopping, fick höra i efterhand att det blev end del fina kläder! Ser fram emot att få en liten modeshow!


Tre mycket nöjda tjejer på lekplatsen, varav en väldigt snuvig!

Eftersom att det  var så härligt väder ute, tog vi en tur till lekplatsen efter fikabesöket. Där mötte moster Madde & kusin Binaca upp oss. Så mycket bus vi hann med. Gissa om tjejerna var trötta när vi gick däifrån.....2 timmar senare!

En helt enkelt underbar dag! 

Snart är det Påsk...

.......& det ska vi ju fira som i vnalig ordning. fast iår träffas vi påskdagen, då nårga är borta på påskaften. Huvudsaken är att familjen samlas!

Hade tänkt att ge mig på att måla ägg med hjärtat....fick härlig inspiration när jjag såg bilden nedan, om man ändå hade en sådan begåvning.....fast då hade vi ju aldrig velat äta upp äggen!

Japp mina ägg det..... I wish!

Eftersom att det är onsdag så är det hemmafråndagisdagidag! Skönt tycker jag, slippa att stressa iväg med båda barnen. Zoé myser med sin jaccot (snutte) framför Playhouse Disney....en liten stund till bara & lill hjärtat Estelle har somnat igen, vaken knappt en timme. Snuvig & febrig, inte kul. Bara hoppas att det inte sätter sig på öronen.
Nu ska jag bege mig på bäddning av sängar, sen vill jag gärna att solen tittar fram igen, skulle inte ha något emot att få lite sol i mitt icke solbruna ansikte, att mina fräknar tittar fram lite extra mycket.. dansa soldansen eller nått!?

♥Happy Onsdag allihopa!

Ps! Krya på dig Leon & tänker på dig Malou. Ut i joggingspåret snart va!?

God Morgon!

Vilken härlig början på påsklovet....stor Sol ute & lite mer än 5+. 
Jag har haft en liten bloggfri helg...behövs ibland, fast helgen har varit fullbokad så där har inte funnits någon tid över till något bloggande. Ändå!
Jobbade i lördags, hoppade in för min kollega som var hemma för sjukt barn. Sen har tiden bara flugi iväg. Middag hos våra goa vänner Jessica & Robban i lördags (glömde helt bort kameran, som vanligt!) , körde hem barnen till mormor & morfar, Zoé var helt lyrisk. Estelle hade bara vaknat en si sådär 3ggr & krävt välling, men annars hade hon varit på topp humör hela tiden....Lite tomt här hemma tyckte jag nog allt att det var. Sov inget vidare helle under natten, typiskt när man har möjligheten!


Fina Påskliljor!

Fick härligt fikabesök igår. Lena & Marcus. Marcus skulle hjälpa mig med matematiken. Tack för den fina blomman & all hjälp med matten! Guldvärt!
Mina små älsklingar blev så glada av besöket.

Zoé hjärtat är sen ett par timmar tillbaka på dagis, jag & Estelle myser här hemma. Dock en väldigt snuvig liten tjej.
Hoppas att hon kan sova lite i vagnen om en stund så jag kan få komma ut lite i friska luften...Solen!

Önska er alla en underbar dag!


Påskfint!



Fick hittat fram mina fina pandurohemmapysselfiltägg & hängt dem i vårt "träd". Färgstark men visst blev det fint!?
Nu har har vi fått in påsken i huset, väntar vi bara på att påskharen ska titta förbi, en vecka kvar!
Hinner nog att fjädra ett påskris också, kan vara rätt fint at sätta på vardagsrumsbordet. Det ska synas ...lite att det är påsk. Men tror vi stoppar därefter, inte för mycket & inte för lite.



Arrivederci!

Jabadabadoooo...

..det är fredag igen! Yea, yea, yea, får full av energi, därför lyssnar jag på denna låten, Mercy!
Blev inget skrivande igår, som ni säkert märkte. Fullt upp efter min joggintur i skogen, skönt var det, lagom varmt & vet ni vad?! Jag överlevde hel joggingturen samt inget ont i knäet heller. Yes!
Jag var mycket Nogrann med uppvärmningen, varmt klädd & tog inte ut mig allför mycket. Stretchade rejält efteråt också. Sen blev det bara en massa måsten & ett härligt bebismöt. Middag, disk, lägga barnen och första mötet med lilla Anna, glömt att berätta för er att min väninna Monica och hennes man fick en liten flicka den 28 mars, i lördags med andra ord. Viktor har blivit storebror. Grattis!!!! Oh å söt hon var....och liten om man jämför med Estelle som blir 10 månader imorgon!

Välkommen till världen lilla Anna!


 Nu är det dax att ta tag i fredagens sysslor.....vilket innebär städning!

Många fredags kramar!♥

Härliga Torsdag!!


Jag & systeryster efter vår fika, glömde givetvis kameran i bilen därav inga fikabilder,
men allt gick så snabbt. Tanken var att jag skulle till väla innan matten, men iblan händer det oväntade & roliga
saker. Som denna spontana fika. TAck Maddisen!

Hämtade upp båda min prinsessor på vardera ställe, Zoé från dagis, en mycket glad tjej så var ute i vårsolen med de stora tjejerna, vilket hon bara älskar, tjejerna bar runt på henne och pyssalde om henne, tror jag det att hon tycker om att vara i deras sällskap. Älskade hjärtat mitt. Sen vidare  hem till Therese, där lilla stjärnan varit under tiden jag var på matte. Tack Therese! Du är bara bäst! (alla delar första plats, så ingen blir arg på mig nu!).
Båda mina prinsessor somnade givetvis i bilen! Typiskt eller what?


En trött stjärna på väg in i drömlandet. Båda sover här hemma nu. Estelle i sin stol & Zoé lade jag över i sängen.
Sötnosar!

Tänkte jag skulle ut och prova mitt knä idag, värma upp ordentligt innan, inte ta ut mig alltför mycket & ha ett bra underlag att "springa"/ jogga på. Tror ni inte det blir bra då?
Uppdaterar senare.

♥Hej hopp!

Trotsig 3-åring!

Solen lyser och temperaturen ligger på 5 grader....härligt! Eftersom att vi aldrig kom ut i det härliga vårvädret igår ( en viss liten dam, vägrade klä på sig annat än klänning & tights!). Jag var bestämd att vi skulle gå ut, men testa själva att klä på en trotsig tre åring som kämppar emot som en stelbent ko, så får ni se hur lätt det är. Som sagt man skojar inte om den där tre års trotsen! Just nu är det mycket "Jag vill inte"! "Jag kan själv"! mm..lägger väl sig så småningom, lagom till nästa trots, hahahah. Optimist, får man vara!

Har precis lämnat mitt stora hjärta på dagis, hon var överlycklig att få leka med sina kompisar. Jag är så glad över att hon tycker det är kul att vara på dagis, själv var jag precis tvärtemot...en riktig hemmagris! Om man nu kan säga så.


Här är dagens bilder på moi et Estelle♥

Vi fick precis en inbjudan ner till Espresso house, en snabbfika innan jag ska iväg på matematiklektion.....ser fram emot när det hela är över. Inte långt kvar nu mina vänner. Ni håller väl tummarna för mig?!

Ha en riktig sunny & fab day!

Med stora steg...



...är påsken på ingång! Ser vi verklgen fram emot...hela familjen. Massor med tid att umgås, 4 hela dagar. Me love!
Måste hitta fram mitt påskpynt. Tro nu inte att jag brukar ställa fram en massa kycklingar överallt, nej! Utan fina  små färgglada  ägg, i filttyg som jag brukar hänga i vårt "träd" snarare grenar numera efter all flytt. Blir så fint så. Ska fota och lägga ut här så ni får se hur vad jag menar. Kankse borde köpa någo ris och pynta med lite fjädrar också,  inte helt fel. Alla andra gör ju det, så varför inte vi också.?!

Har gett upp pluggandet för ikväll. Tömma sista maskinen tvätt, sen är det dododododo, alltså sova som gäller.
Känner hur tunga mina ögonlock börjar bli. Berättar mer om dagen idag...fast imorgon.

♥Natti natti!

April April....

Välkommen du härliga April!
Någon som lyckats bli lurad ännu eller kanske tänkt lura någon? Ni vet väl att det är just idag som man gör det!
Tänker hålla låg profil här hemma idag, så jag slipper gå på något dumt....skulle vara så typiskt mig annars, hahahah!

Hade min små troll uppe länge igår....absolut inte plannerat, blir så ibland när oplannerade saker händer! Såsom att somna mitt på eftermiddagen. Så det blev varken plugg eller DH. Typiskt när mannen inte är hemma.
Ikväll är det andra bullar som gäller. Får ju bara inte missa Grey's! Någon som sett trailern för kvällems avsnitt? Spännande...spännande!



Här & nu!
Zoé leker för fullt med lera. Jag också för den delen också. Avslappnande! Sen vet jag att Zoé tycker det är mysigt att mamma (jag) är med.

Här kommer lite bilder från gårdagens bak....


..det blev musiga chokladbollar. Om det är något i kakväg som Zoéhjärtat gillar så är det detta, en ledsen Estelle för att hon inte fick smaka!. "Vänta något år till hjärtat"!

Happy Onsdag allihopa!

RSS 2.0