Natti natti


Lila tulpaner är väl inte så illa?

Sprang på dessa fina tulpaner idag (ja, nu är jag så pass frisk så jag kan springa på stan!)
You like? Me like!

Inte mycket till sömn i natt heller. Fick lite sovmorgon i alla fall. En god familjefrukost på det. Dagen har bara rullat på i en väldans fart. Gick ut på en långpromenad med tjejerna i vagnen. Zoé skull promt gå själv ca 200m..."mamma bär mig!" Tur vi har syskonvagn (phil&teds). Bästa köpet ever! Estelle sov hela tiden. Blev även en liten snabb fika och dessa unerbara tulpaner som bilden visar. Fick sällskap utav Lena på hemvägen. Sen har vi bara slappat hela kvällen. Dock svårt att få tjejerna i säng. Zoé ska bara göra det ena än det andra hela tiden. En riktig liten Alfons Åberg! Kör med oss. Vilket hon också har förstått funkar! Vilken busunge!!!! Estelle itter i soffan och provar olika tonlägen, riktigt kul att höra henne. Tror jag det att inte Zoé kan sova....(fniss).


Bild tagen för bara någon timme sedan. Zoé leker tittut med en hushållsrulle (leftover). Alltid en massa bus på gång med mina prinsessor!

Nu är det väldigt tyst inne på Zoé´s rum.....Ska gå och se efter!


En sovandes prinsessa! Så sött. Dockan också som ni ser.

Natti natti säger vi ifrån oss!

♥♥♥



Pigga tjejer!



Två mycket piggare tjejer!

Morfar kom förbi på senemtermiddagen och tog Zoé med sig till  Ica Maxi. Gissa om hon blev glad?! Åka morfars stora blå arbetsbil!!!! Mormor hade skickat med en lång matlista. Ica Maxi och min pappa går inte riktigt ihop. Tur att Zoé var med och styrde upp det hela. Samtidigt fick jag en liten "vilostund". Men Estelle hade bestämt sig för att hon absolut inte vill sova. Vi hade en lek/tugg/vilostund på mattan framför tv:n. Hon tyckte bara det var mysigt att jag var nära och jag tyckte det var skönt att bara ligga ner en stund. En timme senare kom dem tillbaka. Vi lagade en god men mycket simpel fredagsmiddag. En delicious muffinsfika på det gjorde susen:). Nu sover båda mina prinsessor och männen slappar framför tv:n. Tänkte faktiskt hoppa i säng snart. Vet ju inte hur natten kommer att se ut. Då får man helt enkelt passa på att sova när man kan.

Trevlig Fredagkväll!

♥♥♥

Sjukstugan!

Har först nu orkat mig upp till datorn för att skriva några rader innann jag faller ner i sjuksängen igen. Har i stort sett varit i en dvala hela dagen lång. Kroppen värker, börjar undra i fall jag inte har en bikupa upp i mitt huvud och nyser stup i ett, samt att jag varit vaken hela natten med lilla stellisen som  haft svårt att komma till ro för att näsan blir helt igentäppt på henne. Inga näsdroppar biter. Tycker så synd om min lilla prinsessan, fast hon är mycket piggare idag. Zoé fick stanna hemma (frisk som en nötkärna ), för jag orkade helt enkelt inte traska bort  med henne till dagis. Känner mig faktiskt lite piggare nu...tack vare Ipren! Får den där reklamjingeln i huvudet nu "Jag är Ipren den intelligenta värktabletten...." Må säga att det faktiskt hjälper! Bälar (skånskt slang för att hälla i sig)  i mig en massa vatten och är flitig med mina vitaminer, borde vara helt kry till söndag.



Undrar just var min positiva sida kom ifrån....den var inte här för en stund sen. Kan det vara samtalet från syster yster, eller mammas fika (semlor-mums!) eller att jag helt enkelt insett att det är inte lönt att deppa över en tråkig förkylning som passerar lika fort som den smygit sig på! Är nog en mix av allt ovannämnt! Nu ska jag passa på att vila lite medans Estelle sover och Zoé tittar på Pippi.

Tjingeling!

♥♥♥


Hello Kitty feber!


Gåva från Lena, som hon hittade i en boutique i Paris


Fin poster i väntan på rätt ram!


Denna fina pläd pryder Zoé´s säng just nu. Även den en gåva från Lena. Inköpt på Hemtex


Bara ett fåtal av de HK plagg som lilla damen har. Har minst ett HK plagg på sig varje dag.
Är det konstigt Zoé blir kallad för Kitty på dagis? Nej, trodde väl det.

Zoé bara älskar Hello Kitty. Hon har allt från kläder till små prylar. Själv var jag väldigt förtjust i Monchichi apor som liten, Hittar man dem i leksaksbutiker idag?

More to come!

♥♥♥


Beauty Salong Chez Nous!



Visst blev det fin färg på zoé´s naglar!


Big Fan av bordeauxfärg på tånaglar.

Nu är både jag och Zoé finfina tjejer. Vi har nämligen fixat våra naglar resp tånaglar. Vi har så himla mysigt idag, fast att vi är sjuka. Vissa utav oss går fortfarande i Pj.....och vi  har ätit gotti...gott...gott och då menar jag glass...i stora lass!. Kyler gott i halsen.
Vi lyckades också somna alla tre samtidigt innan på fm, men det dröjde inte länge innan Estelle vaknade igen, själv var jag fortfarande halvt borta, hon satt och bankade mig i huvudet med en tuggleksak och sa mmammammammmmammma....kunda man motstå att skratta då? Svar nej! Urgoa unge!
Fick en stund vid datorn nu. Estelle sover och Zoé tittar lite på barnkanalen. Lyckades kamma hem en fin Odd Molly blus på Tradera, sådär helt oväntat. Är spänd på att få hem den! Lyckliga Jag:)


En  trött tjej♥ framför tv:n med "bappe" och jaccot!


En utsalgen prinsessa♥

Nu ska här drickas te. Ska även försöka locka Zoé bort från tv.n  en stund och in i duschen, får väl se om jag lyckas. Håll tummarna!

♥♥♥

Bra start på morgonen!

Kände mig väldigt kymig i kroppen när jag vaknade i morse. Är väl egentlgien inte konstigt med tanke på att jag har haft två mycket förkylda prinsessor på vardera sida om mig 2 nätter på raken nu. Kurerar mig för fullt. Vitaminer på högvarv, tevatten med apelsin och citronskivor i och en skvätt honung (husmorsknep). Gör gott för halsen må ni tro! Sist men inte minst en härligt  god havregrynsgröt med mjölk och bananskivor (som varje morgon)! Känner hur det jobbar på i kroppen. Kommer vara frisk som en nötkärna redan imorgon. Förhoppningsvis! Har absolut inte tid att vara sjuk!


Gott & nyttigt med havregrynsgröt!

Zoé mår lite bättre, fast hostan har tagit vid rejält medan Estelle är precis som innan. Hög feber och jätte snuvig. Hoppas dock att hon slipper hostan! Tycker så synd om mina tjejer.
Har en liten Stelllis i min famn just nu, som absolut inte vill vara någon annastans än just här. Mysigt tycker jag.....
Nej, nu ska jag mysa med mina tjejer. Läsa lite bok,  titta på Pippi (favorit) och sen påbörja lunch.

Tjingeling!


♥♥♥

Sjuklingar...

Har två sjuka tjejer här hemma. Just därför har det varit svårt för mig att gå in på min blogg.
Influensa! Inte alls kul. Stackars prinsessor! Hög feber, snuviga och allmänt hängiga. Är väl bara en tidsfråga innan man själv faller. Peppar....peppar..
Oh nej, nu kallar Zoé. Måste gå! Ska försöka skriva desto mer i morgon.

♥♥♥

Chokladbollar.



Lena mötte upp oss tjejer vid dagis idag (hämtningen). Så nu är vi här hemma. Lena, Zoé och Estelle (som egentligen är mest ivägen i sin gåstol) bakar chokladbollar för hela slanten. Jag satte mig vid datorn i stället. Låter som Lena har läget under kontroll. Ser fram emot att smaka!


Framtida bagare?!

♥♥♥


Lite tänkvärt!


Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting
Källa: Nalle Puh - A.A. Milne


Någon som känner igen sig? Det gör jag i alla fall!

♥♥♥




Bröllopsoutfit!

Klänning:Roksanda Ilinicic
                                                     Skor: Jimmy Choo

 Denna outfit står högst på min önskelista för sommarens bröllop som jag ska gå på. Får helt enkelt gå ut och ruska om "pengaträdet" som fryst till nu under vintern (hahaha). Skämt o sido!
Me like big time!

♥♥♥

Sött!


Visst är den söt!

Vi fick denna urgulliga tavla åt Estelle när hon föddes, av släktingar i Frankrike och det är först nu som jag har hittat deras site på internet. Lola coquelicot http://www.lolacoquelicot.fr/ .Hur fina grejor som helst. Från barnrum till köksinredning.
Lilltjejen har precis somnat och stortjejen halvsover på soffan, kanonförkylda båda två. Så vi är hemma från dagis idag och bara myser. Alltså inget alarm idag. Vaknade av Estelles glädjetjut 9.10. Härligt:)!

♥♥♥

Ny design

Nu när jag lärt mig en del om att "bygga" min blogg, tyckte jag det var dax att dekorera om den eller ska man säga designa om den. Vad tycks?

♥♥♥


Madicken...


.....Madicken pilutta dig, pilutta dig.....Ungefär så här låter det just nu här hemma. Vi var på biblioteket i förgår och lånade "Du är inte klok Madicken".  Så nu har Zoé fått Madicken feber. Filmen har gått i ett. Men vi tar några "pausaer" i mellanåt , fast då leks det rollspel i stället. Jag får vara Alva om inte Abbe, Estelle utnämnd till Lisabeth (hon har abslolut ingen aning om vad som händer). Hon bara skrattar  åt Zoé´s tokerier. Själv är hon Madicken. Så roligt att se vilken fantasi min lilla prinsessa har. Får nog ta en tur til Junibacken i sommar!.
Nu ska vi (jag & Estelle) ner till stan på fika/frukost/brunch....You Name It! med några väninnor till mig. Zoé är på dagis nu några timmar. Får man passa på.

Måste rusa! Tjingeling!

♥♥♥

Dagis- 8:29


 Morgonmys med välling, mums!

God Morgon Allihopa!

Hoppas alla sovit gott. Kan dock inte påstå att jag själv gjort det. Haft två yrväder i sängen i natt. Men det är smällar man får ta ibland, fast jag har en saknad av sömn. Minns inte sist jag sovit en hel natt utan att bli störd. Sover i genomsnitt 4/5h per natt. Efterlyser sömn. Går det att köpa? (hehehe)
I vilket fall som helst- ingen snoozning, so proud! Gick upp kl 07:00. Tog en kaffe. Det är en dålig vana, men så gott och det hjälper mig verkligen att vakna till. Lägg märke till att barnen sover då fortfarande.  En snabbdusch, nice och uppfriskande. Då vi har såååå kallt i lägenheten för tillfället. Efterlyser då också värme!;). Härligt att se en pigg och vaken Zoé med ett stort smile på läpparna, som frågar efter välling när man kommit ut ur duschen. Det gick som på räls här på morgonen. Tro det eller ej, men det var inget tjaffs eller bråk. 
 När vi steg ur bilen vid dagis var kl 08:29! Kors i taket!

Hemma här igen.Blev en god frukost åt mig och gröt åt Estelle. Hon nannar lite nu. Skulle kanske passa på att vila lite?!
JA!

Tjingeling!

♥♥♥


Snooza= onödigt!

Jag är en specialist på att snooza mobilen när den "alarmar" på morgonen. Kan bara ta idag som ett exempel. Estelle vakande typ 3ggr i natt och Zoé 2ggr. Orsaker är tänder för lill tjejen och mardrömmar för den andra.Inte kul. Vilket resulterar i att jag är dödstrött på morgonen, finns då inget bättre än att snooza mobilen. Lägg märke till att det behövs aldrig dagisfria dagar, alltså snoozning för då  vaknar också mina små änglar med tuppen....WHY?
Ok tillbaka igen. Vi vaknar då runt 9 i stället ( jätte nice! ska inte klaga på det!). Oooops, samlingen på dagis var 8:30, ok...tänk ...tänk ...tänk. Hur gör vi nu? Ska vi stressa till dagis och ta påklädningsfighten och bara hoppas på att jag får borstat både hår och tänder på henne (vilket är pest, enligt henne!) eller stanna hemma, mysa i pj´s och ta påklädningsfighten i ett lugnare skede och dagen som den kommer?  Jajemnsan, helt rätt. Jag väljer alterntiv 2!  Hur tror ni min dag blir då?
Lång skön dusch/påkläddning i min takt/sminkning/påklädning barnen ( som smort)/ en härlig frukost/roliga aktiviteter/lunch/mera aktiviteteroch bara mys?
Eeee, inte precis. Läs ovanstående 2 rader igen och tänk er absolut motsatsen till det. Ja, ungefär så kan det se ut. Men de dagarna blir oftast också bäst och mest uppfinningsrika:)

Så nu kära läsare, har ni mitt ord på att jag ska lägga ner snoozning! forever! (lovar, korsade inte mina fingrar, hehehe)

Nu kallar sängen, för vi ska till dagis imorgon. Wish me luck!

♥♥♥

Premiär på Tradera!




Denna fina tunika sitter snart på  mig!

Ojojoj, vilken adrenalinkick jag fick igår. Var med och budade på Tradera för första gången. Två för att vara korrekt och JA, jag "vann" båda runderna. I´m sooo good!
Men så här självsäker var jag dock ej under själva budgivningen. Mer ett nervvrak. Ni som känner mig vet hur jag kan vara. Pinsamt ibland;) (hehehe)
Ok, tillbaka till själva budgivningen. Fick goa tipps från en van budgivare samt säljare på Tradera vilket resulterade i  
en  söt, vit tunika med lite spets (bild ovan)  och en super cool PS plånbok . Är hel nöjd med både inköp och priser!
 Kan verkligen rekommendera denna budgivningssite. Bara man håller koll på att det är seriösa säljare.
 
Tjingeling!

♥♥♥


Sweet 16!


Här har vi den vackra 16-åringen ihop med sin moster.

Stort Grattis BellaNotte! Hoppas du får en fin dag!

Önskar din moster med Familj..

Ps! Tack för underbart goda cupcakes igår! Får väl erkänna att dina är finare och godare än mina Ds!


♥♥♥

TGIF

Äntligen fredag! Vad hände med denna veckan egentligen, gick ovanligt fort eller var jag bara så busy att jag inte märkte dagarna springa iväg. I vilket fall som helst, är det skönt med helg (som jag bara älskar).
Passar på att skriva lite nu när lilla stellisen sover middag och "kastar" i mig en god kycklinggryta samtidigt. Som sagt, inget fel på min simultanförmåga;)

Hallen renoveras för tillfället, så målaren har bett oss att hålla oss undan. Helgen är så gott som uppbokad. Middag hos vänner  imorgon och kalas hela söndagen lång. Min systerdotter fyller hela 16 år på måndag, så hela tjocka släkten har blivit linbjudna på god födelsedagsfika, därfeter bär det iväg till Lena, ännu mera födelsdagsfika. Det är väl meningen att vi ska bli runda och goda allihopa, härligt!

Önskar er alla en riktigt skön helg!


♥♥♥


Ps! Uppdateringar om hallen med bilder kommer inom kort!


Hurra hurra...


Hoppas det kan smaka med en riktigt god jordgubbstårta!


...för goa Lena som fyller år idag!!!! Stort Grattis gumman!
Vi önskar dig bara det bästa. Kommer snart och grattar dig på riktigt.


♥♥♥




mama!


Nya mamanumret kom idag!

Titta vad som ramlade in genom brevinkastet. nu precis...senast  numret utav mama. Jag vet någon som ska ha mama moment ikväll! Jag längtar! 
Har redan fuskbläddrat lite. Är ju så nyfiken utav mig.

Har precis ätit lunch med mina tjejer, blev rester från gårdagen. Spaghetti Bolognese. Estelle fick samma, fast på burk. Tacka vet vi Nestlé!
Har frotfarande riktigt ont i ryggen. Har smörjt på tigerbalsam. Svider gott. Men hjälp vilken stark doft. Hade nästan glömt det. Hoppas på bättring snart.


♥♥♥

Semla...inte muskelsträckning!





Har åkt på en rejäl muskelsträckning i ryggen. Gör så ont!  Har inte fått mycket sömn i natt. Har kollat mig för lite och det enda jag kan göra är att vila och hålla ryggen varm. Hålla ryggen varm är nog inga problem, men hur vilar man när man har två busfrön här hemma? Hoppas få lite hjälp och det snart!
Jag som skulle på café Fahlmans och äta årets första semla med en väninna.
En sådan semla där manedelmassan rinner ut på sidorna med ett stort "berg" med grädde som man lägger i en kopp varm choklad. Yummi!!! Vattnas i munnen på mig. Se om jag inte kan få semlan att komma til mig i stället......


♥♥♥


Sneakpeek!


Ena delen av vardagsrummet

Ganska så nyinköpt tavla. Kan inte riktigt bestämma mig om den är "vi" eller inte.
Fast det tar ett tag ibland att vänja sig vid något nytt. Soffan är köpt i Schweiz, tog vi med oss när vi flyttade "hem" till Sverige. Soffbordet blev vi tokkära i när vi besökte butiken Living här i Helsingborg och köpte det på studs.Ryamattan om skymtas kommer från Bolagret.
Orkidéer kan jag inte få nog av. Nu när jag äntligen vet hur jag ska sköta dem har jag minst en i varje fönster.


Andra delen av vardagrummet

Poster och fåtölj inköpta i Schweiz.. Lampan kommer från Living.
Det var allt för denna gången. Kommer fler sneakpeeks...Jag lovar!

♥♥♥

En SPA-dag, tack!



Önskar det var jag!


Vad hade gjort sig bättre än en dag på ett Spa när det är så trist väder som det varit hela dagen lång? Få gå runt i en morgonrock och mystofflor, bada bubbelpool, en stund i bastun, rygg-och nackmassage och en uppfräschande ansiktbehandling och en lång vila på en chaise-longe därefter och varför inte en god trerätters middag på det!
Är det bara jag som drömmer om det?

En favorit är  Hotel Skansen i Båstad! Kolla in deras utbud på: www.hotelskansen.se

Latte Macchiato





Hade ett möte på stan tidiagre idag. Gillar Espresso House. Lugnt och skönt innan luncherna sätter igång. Tog då en riktigt god Latte Macchiato! Bara älskar när baristan sätter fint mönster på toppen. Lyxigt!

Nu röjer jag här hemma innan det ska hämtas på dagis. Får nämligen fikagäster i eftermiddag.


♥♥♥

Tjejkväll...



Gossipgirls!

...hos min kära syster blev en hit! God mat , gott vin och tjejerna var på G. Vi var en liten, tapper skara på 4 pers, då två var hemma sjuka (stackarna!). Skulle bara veta vad dem gick miste om.
Gott mousserande vin som apperetif  och   kalkon "snäckor" att knapra på. Tror jag föråt mig, blev så mött men jag var ju   så hungrig! Min syster hade lagt ner mycket tid på sin "hemmalagade" italienska lasagne;). Utsökt! Deserten var en succe, pannacotta. Mumsigt gott.
Massor med fnitter och juicy gossip gick på högvarv under hela kvällen. Avslutningsvis tog vi tjejer en drink på hippa Dahlbergs innan sängen (sägs vara bäst på drinkar i stan).



Dancing Queen!


Tack tjejer, för en underbart rolig kväll!


♥♥♥


Älskade söndag!

Varför ska man gå runt och avsky söndagar? Bara för att måndagen nalkas? Vardag? Men dagen har nästan precis börjat ju( för vissa, för andra har den varit igång ett antal x timmar redan). Finns så mycket härligt man kan göra en dag som denna, speciellt om solen tittar fram också.
Själv(a)  tänkte jag (vi) ut och leka med barnen i det härliga solskenet. Sen blir det definitivt bakning. Underbart goda cupcakes, mums! Zoé älskar att hjälpa mig i köket.  
Sen får vi lite besök mysigt., inte helt oväntat. Min kära syster med familj:) Ska då bjuda på god fika.



Hoppas kunna göra lika fina cupcakes  som bilden visar!


Ha en riktigt härlig söndag, för det ska vi ha!

Ps! Kommer med uppdateringar om Tjejkvällen igår, lite senare. Med bilder och allt annat  girlgossip ;)


♥♥♥


Äntligen fredag!

Bara älskar fredagar! Även i fall jag är mammaledig tycker jag det är helt underbart. Två hela dagar som hela familjen bara ska umgås, mysa och ta det lugnt.
Har haft en kanon skön fredag....so fare! Stress på morgonen, som vanligt. Men så går det om man väcker barnen 20 min innan man ska var på dagis. Att jag lyckas komma försent varje dag, det är helt otroligt. Vill inte ens veta vad dagis fröknarna tänker.

Sen blev det BVC besök för lilla Stellisen, det vanliga. Vägning & mätning. Lika spännnde varje gång!
Gick en rask prommenad bort till Lena, som bjöd på både god frukost och en (enligt mig) riktigt Lyx lunch. Ryggbiff, klyftpotatis och bearnesås och sallade till det. Det bästa av allt. Vi drack vatten ur champagneglass. Kanske lite corny, men jag älskar det.

Nu är vi hemma igen efter hämtning på dagis. Estelle sover och Zoé tittar på Pippi, så jag kan sitta lite vid datorn ( regn ue i alla fall). Nu väntar jag bara på att helgen ska börja.

Happy friday!

♥♥♥


Isprinsessor...

Jag är en Isprinsessan, inget jag i vanliga fall går runt och skryter om. Men i detta fallet är det sant!
Började som 3-åring och slutade pga skada som 19-åring, tyvärr!
Många träningar, tävlingar och uppvisningar och en runda på konståkningsgymnasiet. Så i söndags var det dags att göra comeback....öeee, inte riktigt. Tog med mig Zoé till Ishallen här i stan. Hon tyckte det var lajbans, men värre var det med balansen. Tyckte ändå hon klarade sig bra. Stolt mamma!
Hoppas vi kan prova snart igen, för det kliade gott i taggarna:)







Estelle fick också vara med.....fast off-ice, tillsammans med Lena.



Dagis igen! shopping för mig:)

Idag var det dags för dagis igen, efter en låååång , skön och välbehövd ledighet. Gissa om Zoé var lycklig?! Hade knappt tid för en hejdåpuss. Sen blev det shopping, kläder för Zoé och smink åt mig. Se bilder nedan!
 Jo, en fika hann jag och min lilla sessa Estelle också med, samt en snabb lunch på Petters med min allra finast vännina- Lena! Som också var bra smakråd på Make up store. Vad skulle jag göra utan min underbara Lena?



Ny rougeborste, tandad som gör att rougen lägger sig snyggt på kindbenet
Wonder blush (mineral), goddess. vacker rosa ton.
Cybershadow, gold. Kajal, golddigger. Perfekta färger för ljus hy!



Super coola tights från IKKS med en söt blus från ROOM SEVEN



Söt långarmad topp från Tommy Hillfiger och en prickig kjol Mexx



Rutig blus från Mini A Ture och kofta från IKKS


so long... och god natt!


♥♥♥


"Le Corbusier" fåtöljen

Äntligen har vi köpt Le Corbusier fåtöljen, gissa om den var efterlängtad!
Vad tycks?




♥♥♥


Underbar kalkonmiddag hos mor & far

Vi kommer pecis från en helt fantastisk middag hos Mamma & Pappa. Proppmätt! Kakao&Chili kryddad kalkon med potatisgrantäng och en god svampsås, efterrätt -marängsviss. Ojojoj, tror jag har ätit för hela veckan.
Zoé fick lekt av sig, för jämn gamla kusinen var nämligen också där-Jackpot!
Så nu sover båda min änglar, kvalitetstid med min älskling som gäller♥


Ny dag!

Så trött man kan vara idag....Estelle vaknade bara 3ggr i natt för att äta. Fumlar i mörkret varje gång när flaskan ska värmas. Vilken syn det måste vara.
Mannen min gav mig sovmorgon, ja kl 9 är sovmorgon för mig. Nice! Sen en hälig familjfrukost. Zoé tycker det är kalas:)
Estelle tar en liten nap och jag dricker underbara Nespresso....vet ej hur jag skulle klara mig utan min Nespressomaskin.
Nej, nu är det dags att ta tag i dagens sysslor!

Älskade kaffe!


 

♥♥♥


 


Kreta- Med hela tjocka släkten

September 2008 åkte hela stor familjen, barn, barnbarn mfl till ett Underbart Kreta. En riktigt varm & skön vecka full med sol, bad och utflykter. Precis vad vi (jag och min lilla familj) behövde för att orka med en grå & trist höst.



Baddjuret Zoé


En glad och nöjd Estelle
En mycket glad Sessa


Zoé myser i solstolen
Mys i solen


En livrädd Zoé och glad mamma tar foto med Bamse och hans vänner
Gruppfoto med Bamse....


Virr Varr i bloggens värld....



Idag är min första dag i bloggens värld. Spännande!
Försöker att få till min sida samtidigt som Zoé och Estelle påkar på uppmärksamhet. Inte helt lätt, men som sagt Rom byggdes inte på en dag!
Ha tålamod alla läsare.....det måste jag ha:)


♥♥♥



RSS 2.0